Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To ja tez widzialam beżowy i rzeczywiście aż takiego wrażenia na mnie nie zrobił, dlatego czekam na te fajniejsze kolory ... Sama pisałam, ze na stronie robi lepsze wrażenie, ale pod względem jazdy, zgrabności nie można mu nic zarzucić...I ma kilka innych plusów, których nie ma x-lander... No cóż zobaczymy...
Też właśnie kupiłam wózek mutsy na stelażu urbanrider i faktycznie gondola się kiwa, czy to normalne w tym wózkach, czy tylko niektóre zdarzają się z taką wadą? Ma któraś z Was jeszcze taki problem?
Ja już kilka razy oglądałam te Mutsy i nigdy nie zauważyłam żeby gondola się kiwała...a W. ostatnio przepiął chyba 8 szt różnych gondoli do jednego stelaża bo chciałam wybrać kolor. Więc dziwna sprawa.
W moim podczas bujania gondola kiwa się w górę i w dół lekko i sprawia to wrażenie niestabilności gondoli na stelażu. Jestem strasznie niezadowolona, nie wiem co z tym zrobić. Już jedna osoba pisała na forum o tym samym problemie.
no własnie też się boję, że stelaż jest nie stały kurczę, a chciałam zobaczyc i pupa. Ja się chyba zdecyduje w końcu Emmaljunge, ale to jszcze do dyskusji.