reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Modlisia - no własnie mi się też ten brak osłonki na nóżki nie podoba ... ale gondolka dla mnie super, ja mam 1,7m więc raczej wolę większe ... a fotelik maxi-cosi to obowiązkowo :-), nie dość, ze mają najwyższe noty bezpieczeństwa to jeszcze są naprawdę ładne :-)

Ja też mam fioła na punkcie bezpieczeństwa :-) fotelik musi mieć 5 gwiazdek i koniecznie nówka

Bugaboo też nie w moim stylu...głównie ze wzlędu na te maleńkie kółka z przodu. Ale może na żywo wygląda lepiej. Nie widziałam

No to jak na małe kółka mi się podoba...
MOja koleżanka ma peg perego z małymi kólkami iii pomimo tego, że jednak jestem zwolenniczką większych kół i płynniejszej jazdy to jednak nie prowadziło sie go źle...a widze, że konstrukcyjnie jest bardzo pdoobny :tak:.
Jedyne z czym mozesz miec problemy to podbijanie wózka na chodnik, z takimi kólkami i niepołączoną rączką takimi wózkami trochę trudniej się jeździ ale ogólnie jest naprawdę ładny :) ...Zresztą gdyby nie to, że mój mąż patrzy przede wszystkim na praktyczność i wytrzymałość to pierwszym wózkiem też byłby chicoo...Pomimo średnich opini na świecie ja bardzo lubię tą firmę :)

Rzeczywiście na tej stronie on ma niepołączoną rączkę, ale tak naprawdę ona jest połączona :-) To chyba jakiś patent Chicco, że można w zależności od ptrzeb zdjąć łączenie i mieć dwie rączki. Widziałam ten wózek w dwóch sklepach w Warszawie i w obu jest wersja ze złączoną rączką. Co mnie akurat odpowiada, bo te oddzielne wydają mi się dość nieporęczne. Czasami przecież wygodniej pchać wózek jedną ręką i wtedy najlepiej siłę się przykłada na samym środku.

reklama
Anbar, no to rewelacja :) Jest niesamowita różnica w prowadzeniu wózków z połączonymi i niepołączonymi rączkami :) Myslę, że to bardzo dobry wybór ;-)

Do góry