reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Modlisia - no własnie mi się też ten brak osłonki na nóżki nie podoba ... ale gondolka dla mnie super, ja mam 1,7m więc raczej wolę większe ... a fotelik maxi-cosi to obowiązkowo :-), nie dość, ze mają najwyższe noty bezpieczeństwa to jeszcze są naprawdę ładne :-)

Ja też mam fioła na punkcie bezpieczeństwa :-) fotelik musi mieć 5 gwiazdek i koniecznie nówka

No to jak na małe kółka mi się podoba...
MOja koleżanka ma peg perego z małymi kólkami iii pomimo tego, że jednak jestem zwolenniczką większych kół i płynniejszej jazdy to jednak nie prowadziło sie go źle...a widze, że konstrukcyjnie jest bardzo pdoobny :tak:.
Jedyne z czym mozesz miec problemy to podbijanie wózka na chodnik, z takimi kólkami i niepołączoną rączką takimi wózkami trochę trudniej się jeździ ale ogólnie jest naprawdę ładny :) ...Zresztą gdyby nie to, że mój mąż patrzy przede wszystkim na praktyczność i wytrzymałość to pierwszym wózkiem też byłby chicoo...Pomimo średnich opini na świecie ja bardzo lubię tą firmę :)

Rzeczywiście na tej stronie on ma niepołączoną rączkę, ale tak naprawdę ona jest połączona :-) To chyba jakiś patent Chicco, że można w zależności od ptrzeb zdjąć łączenie i mieć dwie rączki. Widziałam ten wózek w dwóch sklepach w Warszawie i w obu jest wersja ze złączoną rączką. Co mnie akurat odpowiada, bo te oddzielne wydają mi się dość nieporęczne. Czasami przecież wygodniej pchać wózek jedną ręką i wtedy najlepiej siłę się przykłada na samym środku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry