Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć jestem nowa na tym forum i mam pytanie, czy ktoś z Was kupił albo chce kupić wózek Kaps 3 Jazz, interesuje mnie wymiar wózka po złożeniu a nigdzie nie mogę tego odnaleźć. Z góry dziękuję.
Kasiu - dziękuje Ale to nawet dobrze bo mnie bardziej podoba się xA i będzie przez to ciut tańszy Mam taki mały katalog z produktami x-landera ale nie było podane który wózek jest nowszy...
Cześć, widzę że tego wózka Kaps 3 nikt nie zna, mam do Was prośbę, widzę, że są tu bardziej doświadczone osoby, poszukuję wózka, który nie jest zbyt duży po żłożeniu wyjeżdżamy dość często i boję się ciągłej walki z miejscem w bagażniku, przyglądałam się wózkowi quinny buzz 4, ale ta spacerówka nie spełnia moich oczekiwań, co możecie polecić. Nie znam niestety jeszcze płci, jakiś wstydniś lub wstydnisia, bo to już 24 tydzień
Dzięki Kasiu, tyle jest tego na rynku że można się pogubić. Zobaczę sobie ten wózeczek na razie jestem na początku drogi, zakupy chcę zacząć tak w połowie sierpnia, wtedy mąż ma urlop i porządnie się weźmiemy za zakupy
OlaK82 u mnie od poczatku faworytem byl quinny buzz, ale po rozmowie ze sprzdawczynia odradzila wlasnie ze wzgledu na mala spacerowke i polecial maxi cosi mura, mysle ze warto rozwazyc ten wozek, bo sklada sie fajnie (no moze nie tak szybko jak quinny buzz) ale jest zrobiony z dobrych materialow i calkiem zwrotny.
No mi właśnie zależy na spacerówce, bo wiadomo, że jej się dłużej używa, a dziecko jak się urodzi w listopadzie to na lato już spacerówka będzie potrzebna. Zależy mi też na dobrym foteliku, ale widzę, że tu można Maxi Cosi Cabrio fix, a on ma bardzo dobre recenzje.