reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Fajny ten Wasz wózeczek Elzu. W ogóle to dużo wózków mi się podoba, tylko ta nieszczęsna przekładana rączka, na której nam bardzo zależy:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć jestem nowa na tym forum i mam pytanie, czy ktoś z Was kupił albo chce kupić wózek Kaps 3 Jazz, interesuje mnie wymiar wózka po złożeniu a nigdzie nie mogę tego odnaleźć. Z góry dziękuję.

Kasiu - dziękuje :) Ale to nawet dobrze bo mnie bardziej podoba się xA i będzie przez to ciut tańszy ;) Mam taki mały katalog z produktami x-landera ale nie było podane który wózek jest nowszy...

Cześć, widzę że tego wózka Kaps 3 nikt nie zna, mam do Was prośbę, widzę, że są tu bardziej doświadczone osoby, poszukuję wózka, który nie jest zbyt duży po żłożeniu wyjeżdżamy dość często i boję się ciągłej walki z miejscem w bagażniku, przyglądałam się wózkowi quinny buzz 4, ale ta spacerówka nie spełnia moich oczekiwań, co możecie polecić. Nie znam niestety jeszcze płci, jakiś wstydniś lub wstydnisia, bo to już 24 tydzień:)

Dzięki Kasiu, tyle jest tego na rynku że można się pogubić. Zobaczę sobie ten wózeczek na razie jestem na początku drogi, zakupy chcę zacząć tak w połowie sierpnia, wtedy mąż ma urlop i porządnie się weźmiemy za zakupy:)

OlaK82 u mnie od poczatku faworytem byl quinny buzz, ale po rozmowie ze sprzdawczynia odradzila wlasnie ze wzgledu na mala spacerowke i polecial maxi cosi mura, mysle ze warto rozwazyc ten wozek, bo sklada sie fajnie (no moze nie tak szybko jak quinny buzz) ale jest zrobiony z dobrych materialow i calkiem zwrotny.

reklama
No mi właśnie zależy na spacerówce, bo wiadomo, że jej się dłużej używa, a dziecko jak się urodzi w listopadzie to na lato już spacerówka będzie potrzebna. Zależy mi też na dobrym foteliku, ale widzę, że tu można Maxi Cosi Cabrio fix, a on ma bardzo dobre recenzje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry