reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Maxi cosi cabrio fix jak najbardziej mozna uzywac z mura bo to ta sama firma :-)
Najlepiej przejechac sie po sklepach i przetestowac, bo ja prze zinterent odrzucial wiele modeli a na zywo okazalo sie ze sa bardzo fajne i odwrtonie, te co sie podobaly na zdjeciach, okazalo sie ze nie spelnily moich oczekiwan.

reklama
Ja ostatnio od pani, która prowadzi moją gimnastykę dla przyszłych mam usłyszałam, że absolutnie nie poleca wózków z siedzeniem kubełkowym (czyli np. Quinny) bo nie można ich rozłożyć całkowicie na płasko co jest bardzo niekorzystne dla bioderek dziecka ... w każdym razie ja już na ta Murę jestem w 100% zdecydowana tylko jeszcze myslę nad kolorkiem i czekam aż dzieciątko nam pokaże kim jest :-)

No ja też nie znam jeszcze płci a już się nie mogę doczekać i tak jak pisze mama2010 muszę po sklepach pobiegać, bo przez internet mi się podobają a trzeba na żywo zobaczyć.

ixidixi bardzo ladny, podobne ma kolka do naszego, a nosidelko da sie zamontowac? Bardzo mi sie tez kolor podoba, latem w spacerowce nie powinno byc za goraco ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry