Podgrzybek ja się zastanawiałam nad Jedo Fyn ale był trochę droższy od naszego. My mamy 3-funkcyjny w cenie Jedo 2-funkcyjnego. Tak musielibyśmy fotelik dokupić jeszcze. A poza tym wszystkie parametry mamy podobne do Jedo. Jedne i drugie wózki mają pozytywne opinie.
reklama
Pdgrzybek my właśnie mamy Jedo Fyn. Z tymi skrętnymi, pompowanymi kółkami. Wybieraliśmy między Jumperem Wariorem. No i Jedo zdecydownie wydaje nam się bardziej miękki i lżejszy i ma większą gondolkę. Ja mogę z ręką na sercu polecić. Acha , te kółeczka obrotowe można również zablokować. Więc jakby było ciężko w śniegach to można je własnie zablokowc :-)
podgrzybek
Mama Bartocha
tylko ten Jedo Fyn ma jak dla mnie nie ładną spacerówkę.. A jaki fotelik się tam montuje? Maxi cosi?
tylko ten Jedo Fyn ma jak dla mnie nie ładną spacerówkę.. A jaki fotelik się tam montuje? Maxi cosi?
Masz racje spacerowka nie jest najpiekniejsza ale jak sie doda bude to nie wyglada tak zle. A fotelik napewno Maxi cosi wchodzi:-)
podgrzybek
Mama Bartocha
No to na Jedo plus
Ale jeszcze się zastanawiam. Musze kolorki sobie na necie oglądnąć.
podgrzybek
Mama Bartocha
efinka - to jest 2009 czy 2010? bo ja chce kupić używany i ponoć te z 2009 mają ciut mniejszy rozstaw kół, na czym mi zależy
To jest wersja 2010 i rzeczywiście stelaż i kółka mają dosyć szeroki rozstaw,ale akurat dla mnie nie miało to znaczeniaefinka - to jest 2009 czy 2010? bo ja chce kupić używany i ponoć te z 2009 mają ciut mniejszy rozstaw kół, na czym mi zależy![]()
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Efinka przypomnij mi markę bo dla mnie odróżnienie to abstrakcja, a fajny jest