reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Trusia,nie myślałaś może by wziąć wózeczek taki jak Ci się podoba na raty??zawsze jakieś rozwiązanie,a zadowolenie pozostanie ;)

Hmmm pewnie że myślałam, ale będzie kredyt, na raty mam już meble i kuchnię, niezabardzo chcę brać dodatkowe obciązenie, tym bardziej że dojdą inne wydatki. Zobaczymy, może jakiś dobry duszek podaruje to tochę grosza :)))) jestem dobrej myśli

grudnióweczka- co do Twojego ostatniego linku to ja mam wózeczek tej samej firmy tylko inny model ma większe koła i wydawał mi się bardziej "stabilny". Prowadzi się super, narazie wypróbowany tylko po domku:) Mam kolor błękitny- jest śliczny. A poza tym spacerówka rozkładana, fotelik, gondole wyjmujesz za naciśnięciem jednego przyciku, to samo z kółkami. Gondola jest duża, a to ważne przy naszych jesienno-zimowych pociechach. Także jakby co polecam ten wózeczek:) Jedyny mankament- mały koszyk pod wózkiem.
ESPIRO baby design 4 w 1 GTX +13 gratisów FOTELIK (1261997284) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam znajomych, którzy mają ten wózek co wkleiła daissy. szczerze mówiąc oni są niezadowoleni. mała urodziła się nieco większa i dość szybko wyrosła z gondoli. spacerówka też nie zaciekawa. mała nie lubiła jej i w rezultacie kupili zwykłą spacerówkę.
mam nadzieję, że tobie bedzie sie lepiej sprawował

poza tym wózek szybko im się "rozlatał".

grudnióweczka jeśli już ja bym wybrała Tako jumper.
a coś takiego widziałaś?
bawiłam się nim i jest na prawdę lekki:
http://allegro.pl/jet-picasso-2010-babyactive-fotelik-gratis-3w1-i1263982166.html
ogromny wybor kolorystyki.

Ostatnia edycja:
grudnioweczka z tych 4 co podeslalas to jedynie jumper :-) (wedlog mnie), reszta jest kolo 15 kg, ja bym nie uniosla wozka o takiej wadze zaraz po porodzie (a musialabym zniesc go po schodach), moj wozek stelaz +gondola/spacerowka wazy 9 kg.
tylko ze tutuaj u mnie nie ma takich zim jak w Polsce wiec pewnie dlatego takie masywne wozki w Pl ludzie czesciej wybieraja.

moj typ wozka to bugaboo cameleon, tylko ze cena jest niefajna :-D ja mam wlasnie wozek zrobiony na tej samej zasadzie co bugaboo cameleon

btw, nie czekajcie z kupnem wózka na ostatnią chwilkę - my kupiliśmy nowy a i tak musiał zahaczyć o serwis bo jeden z elementów konstrukcyjnych był zepsuty, do tego musiał stać na balkonie ponad tydzień aby pozbyć się "aromatu nowości" ;-)

mój w weekend zjeżdża do domciu :-). już nie mogę się doczekać. i będzie z tych klasycznych, ciężkich. ale to dziecku ma być przede wszystkim ciepło i wygodnie. to moje zdanie.

choc nie kwestionuję wyboru innych.

reklama
Daissy - Moim pierwszym modelem był Babymerc. Problem w tym, że nie chcę kupować kota w worku, a nigdzie w sklepie ani nawet na ulicy w realu go nie widziałam. Zaraz potem jest właśnie ESPIRO. Jestem prawie zdecydowana na ten wózek i bawiłam się nim w sklepie. Jedynym mankamentem jest to, że nie ma przekładanej rączki. O ile nie jest to ważne w przypadku gondoli, to w spacerówce wolałabym widzieć co moja dzidzia robi. Jest co prawda okienko w budce, ale czy to wystarczy. Oprócz tego to wózek mi się bardzo podoba i kolorystyka też.

Do góry