reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

My od kilku dni mamy wózek emmaljunga smart duo combi, póki co wydaje mi się bardzo fajny, jaki będzie w użytkowaniu to się okaże.
Macie o nim jakieś opinie?

reklama
Ja mam w planach x-landera XA, kolor Jungle, z wyglądu podobały mi się ABC Design, ale zniechęciła mnie spacerówka kubełkowa, jakoś strasznie mało miejsca w niej 1025851968.jpg

Ja mam w planach x-landera XA, kolor Jungle, z wyglądu podobały mi się ABC Design, ale zniechęciła mnie spacerówka kubełkowa, jakoś strasznie mało miejsca w niejZobacz załącznik 242759

A zastanawialam sie swego czasu nad tym wozkiem ,ale wpadł mi w oko ten espiro i tak juz zostało.

Te trzykolowe to chwiejne sa,ale skoro tyle babeczek nimi jezdzi to nie musza byc az tak złe. Mi sie podoba z tych 3kolowych Quinny buzz , tylko kase miec i szalec ech

reklama
Paula- bardzo ładny wozeczek.

Ja ostatnio chodzilam po parku i normalnie 80% wozkow to byly x-landery.!

Do góry