P
paula24211
Gość
Paula- bardzo ładny wozeczek.
Ja ostatnio chodzilam po parku i normalnie 80% wozkow to byly x-landery.!
nam od razu sie spodobał jak tylko go zobaczyliśmy na oczy i powiedzielismy ze ten i żaden inny hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula- bardzo ładny wozeczek.
Faktycznie dużo się tego sprzedaje, bo i porządna firma:-) Jak dla mnie jedyny minus to spacerówka tylko przodem, no i cena za 3w1 przy tako, coneco czy espiro trochę odstaje:-/Paula- bardzo ładny wozeczek.
Mam dokładnie tak samojak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru
za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła
hih
A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko
A ja dalej w KROPCEMój brat co dzwoni to pyta czy wybrała już powóz
![]()
he he no właśnie to będę w taczce chyba wozićno masz jeszczew troszke czasu choc czasem jest tak ze trzeba jakis czas czekac na wozekale dasz rade
![]()
A wiesz może co z tymi x-landerkami nie tak że były szybko sprzedawane?Jakieś wady minusy?Kurcze im bliżej zakupu tym bardziej się waham:-)Mam dokładnie tak samojak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru
za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła
hih
A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko