Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupię na pompowanym kółkuja chyba tez![]()
Kupię na pompowanym kółku![]()
Oj lepiej żartować niż chorowaćhehe :-) dokładnie tak
A wiesz może co z tymi x-landerkami nie tak że były szybko sprzedawane?Jakieś wady minusy?Kurcze im bliżej zakupu tym bardziej się waham:-)
Mam nadzieję, że pomogłam, a nie namieszałam bardziej 
. Nie podobaja mi sie xlandery
,gdzie te foteliki pasuja,a na np.mutsy nas po prostu nie stac :-(,bosze niewiem co robic...:-(Wydaje mi się ze jedyne wyjście to sprzedać fotelik i dokupić w to miejsce pasującyKuzwa ,ja sie chyba pochlastam:--(. Kolezanka tak nam nagadala,zeby kupic porządny fotelik samochodowy i zgłupielismy. Wiec postanowilismy kupic Maxi Cosi uzywany i ten wozek co mi sie podobał i wyobrazcie sobie,ze on nie pasuje dop tego wozka i niewiem co teraz mam robic
. Nie podobaja mi sie xlandery
,gdzie te foteliki pasuja,a na np.mutsy nas po prostu nie stac :-(,bosze niewiem co robic...:-(
Wydaje mi się ze jedyne wyjście to sprzedać fotelik i dokupić w to miejsce pasujący![]()
No tylko, że jak bedziesz patrzeć czy dobry czy zły....to nigdy nie dopasujesz....wydaje mi się, że każdy fotelik który ma atest jest dobryJeszcze go nie kupilam,ale ten co pasuje do wozka to niewiadomo jakie on ma normy,bo na tej stronie foteliki.info go nie ma,i niewiadomo czy on dobry czy zły jest .
No tylko, że jak bedziesz patrzeć czy dobry czy zły....to nigdy nie dopasujesz....wydaje mi się, że każdy fotelik który ma atest jest dobryWięc złe te co nie mają...sprawdź czy Twój ma i tyle....