Lenuszka
Mamusia Gajusi
heh no to rzeczywiście klopsNo tu akurat nie jest tak różowo, atest ma każdy fotelik, który przechodzi testy wg norm ustalonych w latach 50-tych...
poczytaj fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - pełna lista 2001-2009 -
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heh no to rzeczywiście klopsNo tu akurat nie jest tak różowo, atest ma każdy fotelik, który przechodzi testy wg norm ustalonych w latach 50-tych...
poczytaj fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - pełna lista 2001-2009 -
Mam dokładnie tak samojak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru
za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła
hih
A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko
ale za to jak już nie jest nam potrzebny to łatwo go sprzedać
a dętki niestety już kilka razy im poszły...choć nie ukrywam że też mi się podoba, ale dla mnie odpadł w przedbiegach ze względu na to że nie chciałam mieć takiego jak oni

No w sumie w takim układzie to tak...No mi się to raczej przyda bo wszędzie będę musiała małego zabierać ze sobą więc wrzuce tylko stelaż i z głowy. Gondola jest spora i ciężka więc trudno ją przewozić jak się jedzie samej z dzieckiem a tak to tylko myk fotelik na stelaż i jest OK np. na zakupy albo do jakiegopś urzędu, takie wyjścia na chwilę samochodem.
Ale czy adapter pasuje do kazdego wozka,albo na odwrot o to mi chodzi wlasnie