Lenuszka
Mamusia Gajusi
heh no to rzeczywiście klopsNo tu akurat nie jest tak różowo, atest ma każdy fotelik, który przechodzi testy wg norm ustalonych w latach 50-tych...
poczytaj fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - pełna lista 2001-2009 -
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heh no to rzeczywiście klopsNo tu akurat nie jest tak różowo, atest ma każdy fotelik, który przechodzi testy wg norm ustalonych w latach 50-tych...
poczytaj fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - pełna lista 2001-2009 -
Mam dokładnie tak samojak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru
za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła
hih
A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko
ale za to jak już nie jest nam potrzebny to łatwo go sprzedać
a dętki niestety już kilka razy im poszły...choć nie ukrywam że też mi się podoba, ale dla mnie odpadł w przedbiegach ze względu na to że nie chciałam mieć takiego jak oni

No w sumie w takim układzie to tak...No mi się to raczej przyda bo wszędzie będę musiała małego zabierać ze sobą więc wrzuce tylko stelaż i z głowy. Gondola jest spora i ciężka więc trudno ją przewozić jak się jedzie samej z dzieckiem a tak to tylko myk fotelik na stelaż i jest OK np. na zakupy albo do jakiegopś urzędu, takie wyjścia na chwilę samochodem.
Ale czy adapter pasuje do kazdego wozka,albo na odwrot o to mi chodzi wlasnie