reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

skrętne koła mają plusy i minusy. Moja koleżanka strasznie się męczyła, jak jechała po nawet małych nierównościach.

reklama
Jak nie urok to sraczka z tymi wozkami.. tyle powiem,bo jakiegos nerwa mam, tak to jest jak sie czlowiek od razu nie zdecyduje to potem brak sił

Ale wypatrzyalm uzywany Quinny buzz 3 na allegro za 1300zł i sie tak zastanwiam czy wiecie cos na temat tego wozka ? Kurde ,bo juz niewiem co wybrac, chyba Lena od ciebie to do mnie weszlo heh

Ostatnia edycja:
ZDEC ten wozek to rewelka !!!
http://www.allegro.pl/item1034586521...ga_zestaw.html
szkoda ze go wczesniej nie widzialam
ja dzis kupilam GRACO od 1złWÓZEK MOTHERCARE+NOSIDEŁKO+GONDOLA z UK (1024118076) - Aukcje internetowe Allegro
nigdy juz bym nie kupila wielkiego ciezkiego wozka ,a taki wlasnie chcialam i udalo mi sie zakonczyc aukcje przed czasem
gondolka jest jako torba,fotelik tez, lekki zwinny malo miejsca zajmuje i ja sie ciesze ze wreszcie znalazlam.Tutaj taki znalazlam duuuzo drozszy

reklama
zdec swietny ten wozek , dodalam go do obserwowanych, napisalam emaila ile by za niego chcieli i jeszcze musze na swojego poczekac zeby olukal :-)

Do góry