reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

To czekam z niecierpliwościa:) Tylko nie pisz za duzo dobrych rzeczy bo 4 wozka w domu mój mąż nie przezyje;/ haha

To ja Ci napiszę, haha

Jest słodki, boski, śliczny, przecudny, zwinny, ma regulowaną rączkę, nowoczesny wygląd i jestem w nim zakochana. A chodzi tak, że możesz jedną ręką prowadzić, zarąbiście się składa i jedną ręką go rozkładasz

reklama
To ja Ci napiszę, haha

Jest słodki, boski, śliczny, przecudny, zwinny, ma regulowaną rączkę, nowoczesny wygląd i jestem w nim zakochana. A chodzi tak, że możesz jedną ręką prowadzić, zarąbiście się składa i jedną ręką go rozkładasz
Wszystko pięknie, ale oparcie sie rozkłada minimalnie i jak na moj gust spac sie tak nie da i budka tez za duza nie jest i raczej przed słońcem nie ochroni szczegolnie jak świeci z przodu..

Kasiek- Espiro nie chce sprzedac bo chce miec na zimę wózek z duzymi kołami, a Cosatto zamierzam wystawić na allegro, ale cos sie zebrac nie moge..

Wszystko pięknie, ale oparcie sie rozkłada minimalnie i jak na moj gust spac sie tak nie da i budka tez za duza nie jest i raczej przed słońcem nie ochroni szczegolnie jak świeci z przodu..

Kasiek- Espiro nie chce sprzedac bo chce miec na zimę wózek z duzymi kołami, a Cosatto zamierzam wystawić na allegro, ale cos sie zebrac nie moge..

Da się spać, Hania często śpi. Z nowej kolekcji z 2011 rozkłada się już trzystopniowo, ale nie ma tego koloru co chciałam - są na allegro po 649zł

Budka faktycznie mała ale kupiłam parasolkę i jest ok

U nas parasolka nie ma racji bytu bo Jagoda ją demontuje w 5 sekund, dlatego szukałam wozka z obszerną budą :)

UWAGA!!!

KAsiulka raz jeszcze dzięki za pokazanie wózka!
Jest rewelacyjny!!! :) prowadzi się leciutko i sprawnie, składa się prosto i wogóle jest super, hiper itp :D A co do tego daszka to można go tak lekko dać w przód i wtedy się zasłania dziecko od słońca :) tam są te zameczki co się je odpina wiec zasłania się przez to lepiej w przód (mam nadzieję że nie namieszalam :p).
I zajmuje mega mało miejsca! :)
Dzisiaj zamówiłam torbę do niego i mam nadzieję że do piątku dojdzie bo w sobotę chcemy wyruszyć do zoo ze znajomymi to bym od razu miała komplecik :p hehehe...

UWAGA!!!

KAsiulka raz jeszcze dzięki za pokazanie wózka!
Jest rewelacyjny!!! :) prowadzi się leciutko i sprawnie, składa się prosto i wogóle jest super, hiper itp :D A co do tego daszka to można go tak lekko dać w przód i wtedy się zasłania dziecko od słońca :) tam są te zameczki co się je odpina wiec zasłania się przez to lepiej w przód (mam nadzieję że nie namieszalam :p).
I zajmuje mega mało miejsca! :)
Dzisiaj zamówiłam torbę do niego i mam nadzieję że do piątku dojdzie bo w sobotę chcemy wyruszyć do zoo ze znajomymi to bym od razu miała komplecik :p hehehe...

No to się cieszę że Ci się podoba :-) Ja jestem nim zachwycona

Hefi to super że jesteś zadowolona!:) Podziwiam was za wybór takiego "kosmicznego" wózka;))))
Ale super że wam się podoba;)
Ja z naszego też jestem zachwycona:)

Obiecane zdjęcia

2571s86.jpgxct6dh.jpg

reklama
Do góry