reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Mła-kiedyś już pisałąm,że moja siostra użytkuje navingtona.Fakt,wózeczek bardzp stylowy i pięknie wykonany,ale dla mnie trochę ciężki i była jedna wpadka z przednim kółeczkiem, ale nie na tyle duża,żeby z nią nie mógł sobie poradzić mój szwagier:-)

reklama
Mła-byałabym zapomniała.....jak już Będziesz umiała czarować( w wiadomej sprawie)to poproszę o jakieś wskazówki,bo coraz częściej zachodzę w głowę,skąd na to wszystko brać.

Mirabelka, dzięki :) Pamiętam, że pisałaś o tych przednich kółkach, ale mam taką cichą nadzieję, że może to był tylko taki egzemplarz. Nie spotkałam się z podobną opinią, a szukałam w necie, oj szukałam ;) Ale uwagę biorę jak najbardziej do serca, i jakby co, za kilka miesięcy pokajam się i przeproszę w razie problemów z kółkami ;)

Co do czarów, to jeszcze nie poskutkowały, ale pracuję nad tym. Jakby co, dam znać na bank :)

W kwestii wagi upierałabym się jednak przy swoim. Trudno mi wyobrazić sobie solidny wózek, który waży mniej.
Spacerówka (całość) - 11,4 kg
Gondola (całość) - 12,6 kg
Wg mnie to świetne parametry i tyle na pewno udźwignę :)

Ostatnia edycja:
Mam!!!! Zakup wózka był dla mnie najtrudniejszym wyborem z dotychczasowych związanych z dzieckiem. Chyba szybciej zdecydowałam się na markę samochodu, którym jeżdżę, niż na 4 kółka dla Emilki. Ale w końcu, po wielu konsultacjach z Wami i przeczytaniu wielu opinii o wielu wózkach kupiłam dzisiaj wózek NAVINGTON CADET :)

Cadet.jpg

Kolor na zdjęciu nie oddaje rzeczywistego (w realu jest ciemniejszy, głębszy).
Jestem bardzo zadowolona. Odkąd go zobaczyłam, wiedziałam, że musi być mój. Lubię to przekonanie :)

Phelanio, zrobiłam na szybko kilka fotek, ale żeby pokazać wszystkie opcje musiałoby być ich 2 razy tyle ;) Czego nie ma na zdjęciach to: obracana spacerówka, dodatkowa moskitiera i osłona przeciwdeszczowa.

NavingtonCadet.jpg

reklama
Do góry