reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
Dziewczyny, zakochałam się!!!!! W wózku :)))) Byłam dzisiaj w hurtowni i myślałam, że się nie odkleję od rączki navingtona cadeta! No co za wózek! Widziałam go wcześniej w sieci i chyba jedyną wadą o jakiej wiem są dość niskie burty spacerówki. Ale sprawdziłam to na żywo i myślę, że są ok. Wózek jest bardzo lekki i ma świetnie dobrane proporcje - wielkość kół w stosunku do reszty. Stylistycznie i jakościowo też jest super. No i bardzo zwrotny.
Do tej pory moim faworytem był x-lander XQ, ale... cena :/ I wiecie co się okazało? Że navington to nowa marka tego samego producenta, czyli technologia, doświadczenie - mam to wszystko tylko za niższą cenę (jakieś 500 zł niższą!).
Czekam na M. i chyba podejmiemy w końcu decyzję :) No chyba, że wyszuka w sieci jakieś negatywy... Oby nie ;)

Dziewczyny, zakochałam się!!!!! W wózku :)))) Byłam dzisiaj w hurtowni i myślałam, że się nie odkleję od rączki navingtona cadeta! No co za wózek! Widziałam go wcześniej w sieci i chyba jedyną wadą o jakiej wiem są dość niskie burty spacerówki. Ale sprawdziłam to na żywo i myślę, że są ok. Wózek jest bardzo lekki i ma świetnie dobrane proporcje - wielkość kół w stosunku do reszty. Stylistycznie i jakościowo też jest super. No i bardzo zwrotny.
Do tej pory moim faworytem był x-lander XQ, ale... cena :/ I wiecie co się okazało? Że navington to nowa marka tego samego producenta, czyli technologia, doświadczenie - mam to wszystko tylko za niższą cenę (jakieś 500 zł niższą!).
Czekam na M. i chyba podejmiemy w końcu decyzję :) No chyba, że wyszuka w sieci jakieś negatywy... Oby nie ;)

wrzuc linka Kochana.poogladamy:)

A proszę bardzo, Izi :) Wózek Cadet - Navington
Dodam tylko, że kolory na żywo są dużo bardziej intensywne, nasycone i ciekawe :)))
mła wózek super na żywo widziałam moja koleżanka ma taki w czerwcu rodziła i jest mega zadowolony gondola duża jeszcze wozi swoją niunie i ma zamiar zimą też ją wozić myśleże to dobry zakup :-)

Ja będę zamawiać wózek w listopadzie, ale mam już wypatrzony. Kupuję taki KUNERT WÓZEK WIELOFUNKCYJNY+ FOTELIK! + GRATIS!!! (1852929037) - Aukcje internetowe Allegro

Opinie o nim są bardzo dobre, wymienia się tylko dwie wady, dość duża waga (dla mnie bez znaczenia, mieszkam na parterze) i dość duże wymiary po złożeniu i nie do każdego samochodu się mieści (dla mnie bez znaczenia, nie mamy samochodu ;)) Wózek jest podobno bardzo dobrze zabudowany i w zimę dzidziusiowi ciepło no i stabilny co przy naszych krzywych chodnikach jest ważne.

Mła super wóz wybrałaś...troche mi budowa przypomina Deltim Emu, ale ten Twój typ zdecydowanie bardziej dopracowany. Z resztą Delima i xlandera robi ten sam producent co tem Twój wózek, jak wspominałaś z resztą, pewnie stąd te podobieństwo ;)

reklama
Mamcia, nie oceniałam go pod tym kątem, bo nie był to mój priorytet. Ale, o ile potrafię to ocenić, to nie, nie posiada specjalnej amortyzacji. To jeden z tych miejskich, szybkich wózków na niewielkich kołach (mniejszych niż w X-landerze!) i o taki mi właśnie chodzi :)

M. zaakceptował mój wybór. Teraz tylko trzeba wyczarować kasę ;)))

Do góry