Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Wracając dzis od lekarza wstąpilam do sklepu i bardzo spodobal mi sie ten wózeczek
* BEBE BENI IZZY BEBEBENI WÓZEK SPACEROWY BOCIEK (2586776589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I co znowu mnie zdziwilo sprzedawczyni tez mnie namawiala zebym kupila Alankowi parasolkę, zas wiec sie zdziwilam... Polecala mi tako, taką
NOWOŚĆ firmy TAKO - spacerówka VENTO - lekka (2581337366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Powiem wam ze wózeczek fajny, ale ja chyba nie chce parasolki !!!
* BEBE BENI IZZY BEBEBENI WÓZEK SPACEROWY BOCIEK (2586776589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I co znowu mnie zdziwilo sprzedawczyni tez mnie namawiala zebym kupila Alankowi parasolkę, zas wiec sie zdziwilam... Polecala mi tako, taką
NOWOŚĆ firmy TAKO - spacerówka VENTO - lekka (2581337366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Powiem wam ze wózeczek fajny, ale ja chyba nie chce parasolki !!!
My kupilismy parasolke ze wzgledów iz nie chodzimy na dłuuugie spacery i bardziej siedzimy na podwórku kolo domu
Quinny nam się psuje, co raz ciężej się prowadzi chociaz ogólnie jestem zadowolona z tego wózka i każdemu polecam (nasz był kupiony używany, w sumie już 5 lat na chodzie jest więc ma prawo się popsuć...).