reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Gola popatrzylam troche po angielskich sklepach w necie teraz i Quinny 3in1 kosztuje tak kolo 2500zl a mutsy 2300zl.
Nie wiem ile one kosztuja w Polsce ,ale znajc zycie pewnie sa tansze. Ja kupilam moj w Angli bo w sumie tylko tam mozna je dostac. Tutaj znalazlam w sklepie moj ,ale by go kupic trzeba zamowic i czekac -do tego policzyli sobie konkretna kaske za sprowadzenie mi go. Obie bedziemy z siostra ( mieszka ona w Anglii) w lipcu samochodami w Pl wiec nie mam zadnego problemu.

Agun ja w tym wozku zakochalam sie od pierwszego wejrzenia ( koleznaka ma). Super lekki ,zwrotny, mega latwy w obsludze -w sumie wszystko jes na klcik. Spacerowke i gondole mozna montowac w obie strony ,idealnie miesci mi sie w bagazniku. Tutaj (Szwecja) chodniki sa ok ,a to ze mieszkam w miescie to jakos wertepy mi raczej nie groza. Do wozka pasuje fotelik Maxi Cosi ktory niestety musze jeszcze zakupic :confused2:

reklama
Gola poszukaj Quinny na allegro.To zależy jeszcze jaki model chcesz.Bardziej praktyczne w prowadzeniu są speedi ale wizualnie lepsze Buzzy.
Ja miałam ten i ten,przy czym ten drugi ciągle czeka na kolejnego brzdąca,tylko gondolkę musze dokupić...ale właśnie wypatrzyłam na naszym opolskim portalu taką ofertę wózek Quinny, Sprzedam, Dla Dziecka, Sprzęt , Wózki itp :-) Niby całość mi nie potrzeba,choć mój m strasznie narzeka na Buzza i pod niebo zachwala Speedi,więc od biedy moglibyśmy mieć dwa stelarze:-D do wyboru,z resztą nie wątpię ,ze w zimie Speedi będzie się lepiej jeździło:tak:
No i za tą cenę:szok: to za sama używaną gondole dałabym więcej:tak: a tu jeszcze ten super śpiworek w komplecie (na którym mi bardzo zależy) i cała reszta.
Już się z babeczką umówiłam,a m kazał kupować:-D

Winki cudny wózeczek,tylko te małe kółka mnie trochę przerażają:sorry: ale mam nadzieję,ze u was lepsze chodniki ;-)
Ponko super,ze pojazd już czeka,no i Emmy to faktycznie dobre wózki,Ciut duże ,ale na zimę jak znalazł:tak: Tylko szkoda,ze kółka nie są skrętne,ale skoro piszesz,zę się dobrze manewruje to luzik ;-)

angun, winki, julieet, Madzia - dzięki laseczki za informacje:) Ten który kupiła ponko też jest śliczny!
Madzia za taką kasę bierz ten wózeczek!! Kolor też bardzo ładny i cena suuper!
Ja już sama nie wiem na jaki się zdecyduje, to trzeba na żywca też pooglądać ;-)
PS a u nas takie zestaw Quinny i Mutsy myślę, że około 3 tyś, więc chyba drożej niż w UK

Gola wydaje mi się,ze koszt ten sam,tu masz link do sklepu w UK gdzie są Buzzy (Speedi u nich w sklepach nie widziałam) Quinny Buzz 3 pushchair - rebel red - Boots ta cena obok wózka to za samą spacerówkę,ale na dole masz fotelik i gondolę osobno - wychodzi ok 650 funtów to ok 3000 zł.To za nówki,ale na angielskim ebuy-u sa super oferty i naprawde można za dobrą cenę używany kupić.Myśmy nasz tak kupili-jak nowy za 90 funtów a do tego nam wepchali gondole w ogóle nie używaną za 20 funtów,po czym sami ją sprzedaliśmy bo mały już jej i tak nie potrzebował za 90 funtów :-) opłacało się ;-)

ponko fajnie ze masz juz wozeczek. Ja wstrzymuje sie do wrzesnia, bo ceny leca w dol z kazda chwila i licze na jakas promocje z Allegro :tak: W zeszlym tygodniu mialm na oku xlandera xa 3w1 za 400zl z odbiorem osobistym, ale pani zrezygnowala ze sprzedarzy :-(
Jakbym znalazla xlandera albo tako jumpera na promocji uzywany to bym pewnie kupila juz teraz ;-) a tak to ogladam sie jeszcze za nówkami :-D

A ja wczoraj kupiłam tego Quinny Speedi:tak:.no niby tylko gondolki mi brakowało do Buzza,ale za tą cenę to bym samą gondolkę kupiła na all,a poza tym K niecierpi Buzza i do dzisiaj mi wypomina,ze sprzedaliśmy Speedi :-p W sumie na zimę będzie lepszy,bo nie wiem czy bym dała radę Buzzem w zaspach pomykać,w tamtym roku bardzo mało jeździliśmy wóżkiem w zimie i nie pamiętam jak to było,ale Speedi napewno sobie poradzi,co nie znaczy,ze Buzza odpuszczam,bo i tak mi sie bardziej podoba :-pA już najbardziej jestem happy ze śpiworka Quinny,bo normalnie jak nowy,a sam ten śpiwór z 200 zł kosztuje:tak:
Patrzyłam na allegro to taki zestaw ale bez gondolki za 450 zł - 700zł jest :szok:A z godnolką i dotakowo z fotelikiem 1000-1800 zł :szok::szok::szok::szok:więc chyba się opłacało:tak: A dodatkow dostałam takiego bączka FP i kilka sztuk śpioszków i kaftaników :-)

Walsnie wczoraj szwagierka mi powiedziala ze Quinni w Angli na wyprzedazy uzywany moze kupic bardzo tanio - cos chyba 50 funtow. Proponowala mi ze cos takiego kupi, ale nie wiem jaki model, ani czy pelny zestaw wiec nie dogadywalam sie z nia co do tematu. Choc ten speedi to i mnie by sie marzyl :)

w ogole jakie tam ceny maja na wyorzedazach to az sie śmiac chce :p
Szwagierka zakupila sobie z 5 laktatorow za grosze. Co mnie cieszy, moze odda mi Medele Swinga, troszke wyuzywany, ale zawsze ;) Co tam skoczy na wyprzedaz to przynosi sobie cudeńka za kilka funtów. Zeby w Polsce tak sie dalo :(

reklama
Madzia to świetny zakup, dokładnie tak jak piszesz Quinny w takich cenach na Allegro się wahają:-) Kolorek też super, a Speedi ma większą godnolkę od Buzza??

Do góry