reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
Dziś byliśmy oglądać wózki. Dzięki internetowi ograniczyliśmy wybór do x landera xa i jedo fyn 4ds. Po rozmowie ze sprzedawcą i obejrzeniu obu wózków na żywo na 95% wybierzemy Jedo.

Pepsi a gdzie oglądaliście, może w Smyku na Nowotoruńskiej ;-)? My tez jesteśmy zdecydowani na Jedo Fyn 4ds, to dobry wózek w rozsądnej cenie. Bierzecie zestaw 3w1 czy nosidełko z innej firmy?

Tak. Na Nowotoruńskiej. Jeszcze nie zdecydowaliśmy co z fotelikiem, bo mamy dostać od znajomych. Jak nam będzie pasować to weźmiemy 2w1, a jak nie to kupimy 3w1. Zastanawiam się nad Maxi Cosy, ale pan w sklepie polecał ten oryginalne od Jedo.

Ostatnia edycja:
A my się chyba zdecydujemy na Recaro, bo mamy w samochodzie Iso-fix i skorzystamy z tego systemu,a fotelik z tej firmy fajny, bo chyba jako jedyny "rośnie" z dzieckiem chyba do 16 kg- ma wydłużane oparcie, no i ma b.dobre wyniki testów.

Angun ja chyba tez mam takie coś w aucie;-) ten fotelik można zamontować do wózka też??a konkretnie do jedo?? Też rozważam jego zakup..

Mura 4 bardzo fajny wózek i kolor czerwony też super, może być dla chłopca i dziewczynki;)))
W Mutsy 4 rider kosz można dokupić, na szczęście, bo ten oryginalny to nie wiem po co jest....

już wcześniej pisałam, że na pompkę do kół, heh ;-) Muszę dokupić ten duży wyjmowany :-D

reklama
Do góry