Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a chcesz go kupić w PL?? no i nie wiem czy o taki brąz ci chodzi ale ja znalazłam taki Maxi Cosi Mura 4A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(
Ja znalazlam znowu taka stronke i jest tam tez braz ale ciemniejszy troche niz co AniaSm podala,moze akurat cos znajdzieszA ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(

A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(