Lady Loka
Fanka BB :)
Ale że co wlaściwie mi się udało?slowo przeciwko slowu, to że tobie się udało...
PS. I nie slowo przeciw słowu, tylko wiedza medyczna przeciw manipulacji.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale że co wlaściwie mi się udało?slowo przeciwko slowu, to że tobie się udało...
czekamy na te „potwierdzone” źródła, bo z tego co widzę żadne tu nie padło.Proszę o kontrę nie zaslaniając się czasem. Skoro 90% mojego postu to nieprawdziwe informacje należy to czymś poprzeć. Ja jeżeli się nie zgadzam z Pani zdaniem z szacunku objaśniam w oparciu o badania, statystyki i artykuły ze sprawdzonych źródeł. Należy się to też tym którzy wchodzac na to forum podzielają moje myślenie![]()
kyrie elejson…Wszystko widzę jak na dłoni, nie rozumiem co ma tu czas istnienia konta do treścipowiedzialam prawdę, że aborcja na jakimkolwiek etapie jest zabojstwem wg medycyny, etyki i dekalogu. Tabletki poronne wywołują zagrażające życiu krwotoki u kobiet/ dziewczynek, traumę w wyniku wypadniecia płodu np w czasie lekcji, toalety, traumę psychiczną na podlożu hormonalnym. Sama aborcja w większosci wywołuje powoklania, depresję po porodową w wyniku straty dziecka na podlożu hormonalnym bo biologia się upomina o to dziecko co kobieta nosila w łonie i przygotowywala się przynajmniej 12 tygodni. Mimo emocjonalnej chwilowej ulgi z utraty dziecka ciało i umysł kobiety cierpi. Jeżeli skupic się na samej kobiecie...sluzowka jest zcharatana wiec o choroby kobiece latwiej jak rak, nadżerki, wrzody i brak ciąży gdyby znieniła kiedyś zdanie. Mały procent nie żaluje swojej decyzji.
Natomiast plucie to atakowanie osoby która ma rację w oparciu o swoje "wydaje mi się". Rozumiem że ciężko przyjąć to co ktoś mówi i jest zgodne z prawdą jeżeli koliduje z wlasnym mniemaniem. Trzeba to przemyśleć"
Hey i jak zdrowie? Jak przeszłas ciąże ? Jak po cc? Mnie czeka 4 ccDziewczyny, szukam mam, ktore mialy cztery cc. Mialam trzy, teraz oczekuje na czwarta. Czy to w ogole da sie przezyc? Ma ktos takie doswiadczenia?