reklama

Czworaczki

reklama
Ogromne gratulacje :-) :)
Na początku na pewno lekko nie będzie, ale później ile radości będzie. Myślę, że będzie wesoło jak maluchy zaczną się śmiać tak świadomie. Ciekawie też pewnie będzie jak zaczną raczkować :laugh2:
Oczy naokoło głowy hehe.

Dziękuję :) oj tak, będzie bardzo ciekawie przy takiej ilości maluchów. jak zaczną chodzić to każdy w swoją stronę :D Będzie trzeba dać radę, innego wyjścia nie ma :)

Gratuluje czworaczków i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. Co do ruchów to ja w bliźniaczej czułam delikatne bulgotanie w 15tc więc myślę, że przy czworaczkach możesz czuć już delikatne ruchy (właśnie w formie bulgotania).

reklama
Gratuluje czworaczków i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. Co do ruchów to ja w bliźniaczej czułam delikatne bulgotanie w 15tc więc myślę, że przy czworaczkach możesz czuć już delikatne ruchy (właśnie w formie bulgotania).

Dziękuję :)
A macie kobietki jakieś rady jak lepiej się nawadniać? Zupy, soczyste owoce nie stanowią problemu. Mogłabym cały czas. Ale mam problem, żeby wypić całą butelkę wody w ciągu dnia a wiem, że to jest bardzo ważne :( Czy nie robić nic na siłę i pić wtedy kiedy faktycznie mam potrzebę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry