Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bierz leki tak jak zlecił lekarz. Tylko jedną tabletkę dziennie?Z reguły bierze się 3x1.Dziewczyny wzięłam rano lek. Dziwnie się po nim czułam trochę ale gdy wróciłam z pracy do domu przy podcieraniu się zobaczyłam plamienie które było chwilowe. I gdy tylko skończyłam się podcierać plamienia już nie było. Czy mam się martwić i ponownie skonsultować z lekarzem? Nie chce wyjsc na jakaś histeryczkę ale martwię się bo chodzi o dziecko....
Jedz na IP. Lepiej wyjść na idiotkę a sprawdzić co się dzieje. Może się odklejać kosmówka (Ja tak miałam, odpoczynek załatwi sprawę, albo się tam wszystko zagnieżdża). Ja byłam histeryczką i nie żałuję bo udało mi się dzięki temu wiele rzeczy wyłapać i musiałam niestety usiąść na tyłku dla dobra dziecka.Dziewczyny wzięłam rano lek. Dziwnie się po nim czułam trochę ale gdy wróciłam z pracy do domu przy podcieraniu się zobaczyłam plamienie które było chwilowe. I gdy tylko skończyłam się podcierać plamienia już nie było. Czy mam się martwić i ponownie skonsultować z lekarzem? Nie chce wyjsc na jakaś histeryczkę ale martwię się bo chodzi o dziecko....
Niestety maza nie ma do czwartku a auta nie mamJedz na IP. Lepiej wyjść na idiotkę a sprawdzić co się dzieje. Może się odklejać kosmówka (Ja tak miałam, odpoczynek załatwi sprawę, albo się tam wszystko zagnieżdża). Ja byłam histeryczką i nie żałuję bo udało mi się dzięki temu wiele rzeczy wyłapać i musiałam niestety usiąść na tyłku dla dobra dziecka.
Czego? Wiesz ile dzieci się urodziło, podczas gdy matki w trakcie ciąży zażywały ten lek? Przestań czytać głupoty i słuchaj się lekarza.Jejciu tak się boje...
Plamienia mogą być z różnych przyczyn. Umów się do lekarza szybko i sprawdź skąd plamienie.Wiesz kochana boje się ze straciłam dziecko poprzez te plamienia