Kwiatuszek07
Początkująca w BB
Tak bardzo bym chciała nie mieszkać na takim zadupiu co mieszkam a dopiero jutro mam lekarza w Łodzi. Dzisiaj plamilam więcej i taka brudna krew brązowo czerwona i skurcze brzucha. Straciłam nadzieje ze nie poroniłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ludzie lubią znajdować takie zależności, ale jak uczciwie na to spojrzeć, to przecież plamilas już wcześniej. I dlatego dostałaś receptę na duphaston. Byłaś dzisiaj na wizycie?Boje się ze to przez lek. Bo od soboty czułam się świetnie do momentu aż nie wzięłam leku
A wcześniej było tętno? Jeżeli tak a teraz nie ma to znaczy,że ronisz i tutaj niestety ratunku już nie ma.Dodatkowo nie było widać tętna dziecka także chyba tylko czekać aż wyjdzie ze mnie ...
No to bardzo mi przykro.Serduszko biło tydzień temu
Więc może lepiej będzie jak pojedziesz do szpitala żebyś się przy okazji nie wykrwawiła z tego wszystkiego. To nie o to chodzi żebyś się zwijała z bólu bo możesz się też tak naprawdę sama nie oczyścić. Ja poroniłam w przeciągu 2-3h od rozpoczęcia się skurczów, po wszystkim pojechałam do szpitala a i tak miałam zabieg. Przykro mi.Ale powiem wam dziewczyny ze w nocy tak krwawiłam i skrzepy ze mnie wylatywały a ból był tak mocny ze zaciskałam zeby byle by nie krzyczeć dodatkowo dostałam gorączki bo cała byłam mokra aż z potu