• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy brzuch wygląda na ciążowy ?

Witam przychodzę z takim pytaniem mianowicie 25 kwietnia uprawiałam stosunek i prezerwatywa niestety pękła ale została od razu wyjęta i nie doszło do wytrysku ale dostałam miesiaczke 4 dni za wczesnie 12 maja było one skąpe z małą ilością skrzepów wiec zrobiłam test 16 maja i wyszedł negatywny później odbyłam stosunki zabezpieczone 30 maj, 6 i 13 czerwiec i w międzyczasie 6 czerwca zrobiłam kolejny test który wyszedł negatywny lecz nie był nadczo jak poprzedni ale były one o czułości 10ml , następnie dostałam krwawienie 9 czerwca 29 dnia cyklu w terminie spodziewanej miesiączki które było bardzo skąpe różowo plamisto brunatne bez skrzepów więc zaniepokojona tym zrobilam test 3 lipca i 8 lipca w (dniu spodziewanej miesiączki) test 3 lipca co prawda robiony wieczorem negatywny , ten 8 lipca teoretycznie też ale jest bardzo blady cień teraz miesiączka spóźnia się 2 dzień stąd moje pytanie ponieważ mam dziwne objawy już od jakiegoś czasu ale myślałam że to po prostu jakieś zaburzenia hormonalne czy jest możliwa ciąża z 25 kwietnia i na teście po prostu wychodzi efekt hooka przez za duży poziom hormonów czy mogłoby chodzić o te późniejsze stosunki gdzie były zabezpieczone ale jakimś cudem doszłoby do czegoś ponieważ się stresuje tą całą sytuacją caly czas pomóżcie . Update : dostałam krwawienie w 31 dniu cyklu które trwa 6 dzień i jest ze skrzepami a zazwyczaj miesiączka trwa 5 dni ale czy to oznacza że ciążę można wykluczyć i czy brzuch wygląda na ciążowy ?

Załączniki

• IMG_7726.jpeg
    IMG_7726.jpeg
    92,2 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_7735.jpeg
    IMG_7735.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 19
  • IMG_7736.jpeg
    IMG_7736.jpeg
    63 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Ale z czym my mamy Ci pomóc? Z tym, że uprawiasz seks na to niegotowa? Wkręcasz sobie w lipcu, że jesteś w ciąży z kwietnia a może i co miesiąc z reszta. Od kiedy się diagnozuje ciążę na podstawie zdjęć brzucha?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry