No właśnie na zdjęciu to inaczej wygląda bo na żywo jest lekko różowa i troszkę grubszaCoś przebija ale wyglada mi na fabryczna , chyba ze w rzeczywistości jest różowa ? Na zdjęciu wyglada jak szara , najlepiej idź na bete i będziesz mieć pewność .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie na zdjęciu to inaczej wygląda bo na żywo jest lekko różowa i troszkę grubszaCoś przebija ale wyglada mi na fabryczna , chyba ze w rzeczywistości jest różowa ? Na zdjęciu wyglada jak szara , najlepiej idź na bete i będziesz mieć pewność .
Serio masz taką pewność, że koleżance się udało mimo, że kreski nie są widoczne gołym okiem? A co jeśli ciąży nie będzie? Po co komuś robić nadzieję? Zarys kreski może być kreską fabryczną, która bardzo często zdarza się tutaj na forum. Ja bym była jednak ostrożna z takimi stwierdzeniami do osoby, która się stara.Udało się bo sama tak miałam 6 dni przed miesiączka [emoji3]
No to powtórz test za 2 dni lub idź na bete . PowodzeniaNo właśnie na zdjęciu to inaczej wygląda bo na żywo jest lekko różowa i troszkę grubsza
To zobaczysz, moze sie wybierz jutro na bete? Wątpliwości od razu przejdą.No właśnie na zdjęciu to inaczej wygląda bo na żywo jest lekko różowa i troszkę grubsza
Jestem strasznie osłabiona mam zawroty głowy i bym spala dzień i noc a jak poczuje trochę głód to mnie zaczyna mdlićJakie objawy masz?
Wybieram się we wtorekTo zobaczysz, moze sie wybierz jutro na bete? Wątpliwości od razu przejdą.
Napisałam ze tez tak miałam. Każdy tez mi mowil ze fabryczna, a ta fabryczna kreska wychodzi raz na milion testów a nie na dwóch testach… Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni a jednak tak się zaczyna jeśli ktoś bada się testem 5 dni przed miesiączka. I wierze mocno ze koleżance się udało. Masz racje lepiej je napisać ze to fabryczna . Niech siedzi biedna i duma i się martwi dalej czy się udało. Trzeba mocno wierzyć w swoje pragnienia i być pewnym właśnie tego ze tym razem się udało ! Co miesiąc może się rozczarować osoba starająca się o dziecko i na pewno nie przez to ze życzę jej ze jednak się udałoSerio masz taką pewność, że koleżance się udało mimo, że kreski nie są widoczne gołym okiem? A co jeśli ciąży nie będzie? Po co komuś robić nadzieję? Zarys kreski może być kreską fabryczną, która bardzo często zdarza się tutaj na forum. Ja bym była jednak ostrożna z takimi stwierdzeniami do osoby, która się stara.
Autorko powtórz za kilka dni, trzymam kciuki [emoji110]
Jesteśmy tutaj zeby sobie pomagać a nie dawać nadzieję która może jeszcze bardziej zranić! Niech biedna uwierzy że jest w ciąży a potem za 5 dni wyje w poduszkę ze ma okres a przecież ktoś jej napisal ze się udało. Tak się nie robiNapisałam ze tez tak miałam. Każdy tez mi mowil ze fabryczna, a ta fabryczna kreska wychodzi raz na milion testów a nie na dwóch testach… Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni a jednak tak się zaczyna jeśli ktoś bada się testem 5 dni przed miesiączka. I wierze mocno ze koleżance się udało. Masz racje lepiej je napisać ze to fabryczna . Niech siedzi biedna i duma i się martwi dalej czy się udało. Trzeba mocno wierzyć w swoje pragnienia i być pewnym właśnie tego ze tym razem się udało ! Co miesiąc może się rozczarować osoba starająca się o dziecko i na pewno nie przez to ze życzę jej ze jednak się udałoProponuje wyjąc kij z dupy na przyszłość i trochę wyluzować.