Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę cień cienia ale takie cienie często dają złudna nadzieje, naprawdę często sie zdarza, ze cos przebija a potem zonk wiec bez nakręcania zrób test za dwa dni najlepiej tej samej czułości, bedziesz miała jakieś porównanie, nic tak nie uczy cierpliwości jak starania o ciążeHej dziewczyny
Mam dzień przed według planowej miesiączki , bardzo boli mnie brzuch ,naprawdę lekkie plamienie było a teraz nic.
Zrobiłam test popołudniowy ,ja tam widzę lekka kreske a wy ?![]()
Tak zrobięNic nie widzę powtórz test z porannego moczu lub zrób betę
Tak już zauważyłam , odkąd zaczęliśmy się starać to temat numer jedenJa widzę cień cienia ale takie cienie często dają złudna nadzieje, naprawdę często sie zdarza, ze cos przebija a potem zonk wiec bez nakręcania zrób test za dwa dni najlepiej tej samej czułości, bedziesz miała jakieś porównanie, nic tak nie uczy cierpliwości jak starania o ciążepowodzenia
Rozumiem toTak zrobię
Tak już zauważyłam , odkąd zaczęliśmy się starać to temat numer jedenmąż też już tak bardzo chcę i jak też się nakręcam i doszukuje
![]()