Jusstyna1501
Zaangażowana w BB
Hej, jestem po transferze Zrobiłam test, ale nie z.porannego moczu, czy widzicie tak jak ja mega cien cienia ?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.Już Ci dziewczyny odpisały w innych watkach przecież
Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja winaAle żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.
Problem w tym, że ja nie napisałam, że Twoja odpowiedź mi się nie podoba, ale skoro komentujesz, że tamto miejsce w którym zadałam pytanie nie jest miejscem na randamowe pytania, to po co komentujesz w innym miejscu? Brak sensu i logiki... moderatorem jesteś? Może poczytaj książkę, obejrzyj film, a nie bądź taka nie miła i nie wchodzi w polemikę w temacie, który Ty nie założyłaś i w sumie powinien byc Ci obojętny, pozdrawiam.Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja winajakbyś od razu założyła to nie komentowałabym w ten sposób, ale już na dwóch wątkach Ci dziewczyny odpisały, włącznie z takim, którego zasad nie przestrzegałaś i uważasz to za uszczypliwe, że się Tobie zwróci uwagę
![]()
Problem w tym, że ja nie napisałam, że Twoja odpowiedź mi się nie podoba, ale skoro komentujesz, że tamto miejsce w którym zadałam pytanie nie jest miejscem na randamowe pytania, to po co komentujesz w innym miejscu? Brak sensu i logiki... moderatorem jesteś? Może poczytaj książkę, obejrzyj film, a nie bądź taka nie miła i nie wchodzi w polemikę w temacie, który Ty nie założyłaś i w sumie powinien byc Ci obojętny, pozdrawiam.