olka11135
Fanka BB :)
Jednak wynika zupełnie inaczej, że moje zdanie od początku zostalo zbombardowane, wyśmiane i skrytykowane więc chyba jednak według co niektórych nie mam![]()
To co z tymi naukowymi badaniami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jednak wynika zupełnie inaczej, że moje zdanie od początku zostalo zbombardowane, wyśmiane i skrytykowane więc chyba jednak według co niektórych nie mam![]()
witaj zmijo w naszym gronieDostosowuje się do tego co piszą inni. Do narzuconej narracji![]()
I czego to dowodzi? A skąd wiesz o jakim okresie czasu mówię teraz? Napewno nie o tym który przywołujesz. więc niestety..... Aktualnie przytaczam przykład drugiego dziecka i sytuacji związanej ze staraniami, która miała miejsce w przeszłości. Uznaje to za tak bezsensowne jak przykład o wojnieZacznijmy od tego, że koleżanka troszkę kłamie z tym drugim dzieckiem
I brakiem owulacji
Zobacz załącznik 1640610
Zobacz załącznik 1640611
nie ma i nie będzieTo co z tymi naukowymi badaniami?![]()
Sztuka kamuflażuwitaj zmijo w naszym gronie![]()
I czego to dowodzi? A skąd wiesz o jakim okresie czasu mówię teraz? Napewno nie o tym który przywołujesz. więc niestety..... Aktualnie przytaczam przykład drugiego dziecka i sytuacji związanej ze staraniami, która miała miejsce w przeszłości. Uznaje to za tak bezsensowne jak przykład o wojnie![]()
Tylko że to moje postępowanie jak widać jest skuteczneRaz masz owulacje jak w zegarku raz nie masz, raz masz jedno dziecko raz dwoje.
Takie tam rozdwojenie jaźni.
Choć z drugiej strony się nie dziwię blokadzie psychicznej - nie oszukujmy się nikt zdrowy po podjęciu decyzji o ciąży - wiedząc, że zdrowa para ma 12 miesięcy na zajście w ciąże nie chodzi od razu co kilka dni do ginekologa na monitoring (bo to jest monitoring USG co kilka dni)
Tylko że to moje postępowanie jak widać jest skutecznewidzę że oprócz pank doktor awansowałas w toku tej dyskusji to pani psycholog. Aż strach pomyśleć kim jeszcze będziesz
![]()
to w końcu skuteczne były monitoringi za kilka stów miesięcznie czy odpuszczenie?Tylko że to moje postępowanie jak widać jest skutecznewidzę że oprócz pank doktor awansowałas w toku tej dyskusji to pani psycholog. Aż strach pomyśleć kim jeszcze będziesz
![]()
Poszukaj dobrze, najlepiej idź na akademię medyczną i porozmawiaj tam z mądrymi profesorami może co nieco uda im się rozjaśnić.To co z tymi naukowymi badaniami?![]()