reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy do szpitala zabiera się swoje mm

Mamaona

Fanka BB :)
Czesc, czy idąc do szpitala trzeba zabrać swoje mleko modyfikowane? Moja mała nie będzie piersią karmiona wcale. Położna na szkole rodzenia mówiła ze w szpitalach raczej wolą dawać swoje. Tylko ze potem po wyjściu ze szpitala nie mogę zmienić mleka i muszę dawać to co dziecko dostawało na oddziale przynamniej 2mce. Czy to się zgadza??? W szpitalach ponoć przeważnie dają hippa, ale ja chciałabym dawać inne mleko, lepsze. Nie bardzo wiem jak to rozwiązać, napiszcie co radzicie. Czy może zmiana mleka po wyjściu ze szpitala nie będzie miała znaczenia?
Szpital Gdynia

reklama
Skad przypuszczenie ze mala nie bedzie karmiona piersia ?? Mi przez glowe nie przeszlo aby do szpitala brac mm, rodzilam w gdansku na klinicznej dwa lata temu

Mamaona chyba najlepiej będzie jak dowiesz się w konkretnym szpitalu jak to wygląda bo może być różnie. Najlepiej zadzwonić albo przejść się na dni otwarte :)

HiPP ma najlepszy skład z tych łatwo dostępnych mlek . Z ciekawości zapytam jakie to lepsze mleko ?

@Mamaona Jak ja rodziłam - to nie mogłam dawać innego niż szpitalne... Z różnych względów - np. gdzie podgrzać wodę, czy butelka będzie odpowiednio czysta, żeby potem nie oskarżać szpitala np. o podłapanie jakiejś wirusówki. U nas akurat podawali NANa w jednorazowych butelkach.

reklama
Do góry