reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy doszukuje sie kreski?

Hej, bardzo byłabym wdzięczna za rady, za pierwszym razem test z moczu 10ul wyszedl - po wyznaczonym czasie z bardzo delikatna kreska. Dziś powtórzyłam testem z krwi 25ul i wyszła podobna delikatna kreska w wyznaczonym czasie. Czy to omamy czy faktycznie jestem w ciąży?

Załączniki

• 20250720_100813.jpg
    20250720_100813.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 189
reklama
Hej, bardzo byłabym wdzięczna za rady, za pierwszym razem test z moczu 10ul wyszedl - po wyznaczonym czasie z bardzo delikatna kreska. Dziś powtórzyłam testem z krwi 25ul i wyszła podobna delikatna kreska w wyznaczonym czasie. Czy to omamy czy faktycznie jestem w ciąży?
Jakby coś przebijało. Ale z tego co czytałam na tym forum to te testy z krwi to niezłe oszukańce są 😀
Ile masz do miesiączki lub ile jesteś po?
Najlepsze sikane są, a już całkiem wiarygodna jest beta pobrana z krwi w labo 😉

Jakby coś przebijało. Ale z tego co czytałam na tym forum to te testy z krwi to niezłe oszukańce są 😀
Ile masz do miesiączki lub ile jesteś po?
Najlepsze sikane są, a już całkiem wiarygodna jest beta pobrana z krwi w labo 😉
Ja jestem 11dpo, wiem jest dość wcześnie na pozytyw ale u niektórych się ponoć zdarzają więc próbuje 😀 jutro zrobię z moczu jeszcze przed betą skoro te z krwi domowe niepewne. Pan w aptece mnie tak urobił, że uwierzyłam, że są lepsze od tych z moczu 🙈

reklama
reklama
Do góry