Słuchajcie dziewczyny widzę że opinia - żłobek to coś strasznego nadal króluje. Ja mam małą dzidzię i na 2-3 dni daję ją do prywatnego żłobka - jest super - tak jak w przedszkolu, tylko więcej pań i nie ma wymogu że dziecko samo je czy siusia czy woła na nocnik. Jedzenie postanowiłam dawać jej własne - przynoszę rano w pudełkach, ma swoją butelkę niekapka, ma misia kotka i wsio gra i tańczy. Nie chce stamtąd wychodzić.
Ja na próbę dałam do dwóch różnych prywatnych żłobków - to zupełnie inny wymiar opieki jest.
Ja polecam serdecznie.
Ja na próbę dałam do dwóch różnych prywatnych żłobków - to zupełnie inny wymiar opieki jest.
Ja polecam serdecznie.

W sumie nie było z nią problemów... Tylko chorowała często... Generalnie - dawała i daje radę, a poza tym wg mnie niesamowicie się rozwinęła
Jak na 10-osobową grupę wg mnie to nie jest mało
I wydaje mi się, że skoro jest taka grupa to dla tych młodszych też powinny panie coś wymyślać... No chyba, że tylko Twój synek interesuje się czymś innym niż pozostałe dzieciaki...
bo MUSI miec 3 latka
a jemu 3 l stuknom dopiero w marcu
no i chodzi do złobka...jest ok,grupa 20 osób,juz byl dwa razy chory no ale zaczyna mu sie tam podobac
bo żłobek to głównie zabawa
a jemu to odpowiada....