loumarie
Fanka BB :)
całowaniu muszelki?r
Nie pamiętasz jak Mała Mi przypominała Muminkowi że Migotce obiecał codziennie całować muszelkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całowaniu muszelki?r
aaaaa no takNie pamiętasz jak Mała Mi przypominała Muminkowi że Migotce obiecał codziennie całować muszelkę?![]()
Wakacje, nudzi się. Jak nie ma lekcji, to w takim razie weź poczytaj książkę do biologii i nadrób zaległości. Masz problemyz biologią, uciekasz z lekcji? Aaaa chyba, że się chcesz pochwalić życiem seksulalnym albo marzysz o takim. Nie wiem.Witajcie, uprawiałem z dziewczyną seks oralny i miałem wytrysk w jej ustach. Później się przytulaliśmy ale nie uprawialiśmy seksu. Czy istnieje ryzyko ciąży w takiej sytuacji? Tzn. że plemniki zostały przypadkowo przeniesione do pochwy np. podczas korzystania z łazienki?
Wakacje, nudzi się. Jak nie ma lekcji, to w takim razie weź poczytaj książkę do biologii i nadrób zaległości. Masz problemyz biologią, uciekasz z lekcji? Aaaa chyba, że się chcesz pochwalić życiem seksulalnym albo marzysz o takim. Nie wiem.
Ale skoro to post poważny, ja ci powiem, że już bym szykowała wyprawkę i już też powoli rozglądała się za miejscami w żłobku.. czas szybko leci.
Tak, szykuj wyprawkę. Myślisz, że skąd się biorą wieloraczki?Lekcje już mam za sobą ale chce rozwiać swoje wątpliwości. A czy istnieje ryzyko jeśli był petting i nie było wytrysku, a następnie dotknąłem palcem żołędzia penisa, a następnie tym samym palcem pochwy/łechtaczki dziewczyny? (dziewczyna miała dni płodne).
Rozpędź się i głową w ścianę, polecam.Szykuję ale prośba o odpowiedź.