Lady Loka
Fanka BB :)
Nie istnieje.No rozumiem, że nie z palca, dlatego pytałem czy jeśli zostanie przeniesiony do pochwy preejakulat lub przypadkowo np. kropla spermy po wytrysku i dotknięciu penisa to istnieje ryzyko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie istnieje.No rozumiem, że nie z palca, dlatego pytałem czy jeśli zostanie przeniesiony do pochwy preejakulat lub przypadkowo np. kropla spermy po wytrysku i dotknięciu penisa to istnieje ryzyko.
ze co ???ja również mam pytanie jeśli robiłam to z partnerem on nie dochodził już od tygodnia, czy resztki plemnikow już dawno się wypłukały? ( + przed zbliżeniem się mył)
miał kontakt z moją pochwa przez maksymalnie 3 minuty czy jest możliwość zajścia w ciążę (miałam dni płodne )
miałam krótki kontakt z partnerem max 3 minuty penetracji ale nie doszedł wcale od ostatniego wytrysku tydzień temu.ze co ???![]()
a co ma do tego kiedy doszedł ?miałam krótki kontakt z partnerem max 3 minuty penetracji ale nie doszedł wcale od ostatniego wytrysku tydzień temu.
czy w takich warunkach jest jakakolwiek możliwość zajścia w ciążę ? mimo że byłam w dni płodne?
nie pytam o stosunek przerywany tylko o sytuacje bez wytrysku i po umyciu wiem ze to roznica dlatego prosze o konkretne odpowiedzia co ma do tego kiedy doszedł ?
Zawsze jest szansa a sex przerywany nie jest antykoncepcja
No dodam od siebie co za chłop uprawia seks i dojść od tygodnia czasu nie może ?No ale odpowiedź masz dobrą.
Seks bez zabezpieczenia nawet trwający minutę, gdzie penis jest w pochwie i bez wytrysku MOŻE zakończyć się potencjalnie ciążą, bez różnicy czy fiutek wcześniej był wykąpany, wyperfumowany i kiedy ostatnio dochodził...
Ja pierd....najpierw trzeba było poczytać internet jak się robi dzieci i skąd się biorą, albo porozmawiać z kimś doroslym a potem dopiero pojść do łóżkaWitajcie, uprawiałem z dziewczyną seks oralny i miałem wytrysk w jej ustach. Później się przytulaliśmy ale nie uprawialiśmy seksu. Czy istnieje ryzyko ciąży w takiej sytuacji? Tzn. że plemniki zostały przypadkowo przeniesione do pochwy np. podczas korzystania z łazienki?