reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Prosze
h020.gif

Wogóle to dla całego forum Poznańskiego wielką walentynke wysyłam a największa dla tych mamuś których Mężowie dziś nawalili
buziak4.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-)
Tygrynko T. staje na wysokości zadania :-) Pięknie :-)
My wczoraj już walentynkowo wieczór spędziliśmy ;-) A jutro chcemy iść na sushi bo już nie będzie tłoku w restauracji uwielbiamy sushi :-) A teraz jak tak czytałam o waszych pizzach to też mi się chce a nie mam w domu gotówki!!! Powinni dzisiaj robić pizze w kształcie serca hihi :-D a i wczoraj R. kupił mi torebkę na walentynki na Allegro ja sie wahałam cały tydzien a on wczoraj wcisnął Kup Teraz i już!!
Skrzat910 ty to masz ikonki :-)

a ja powiem Wam tyle.. zazdroszczę Wam :-D

mimo, że dla mnie to sama komercja to święto, ale jednak miło, kiedy ktoś o nas pamięta..

sorki, ze dzisiaj tak się użalam nad sobą, ale jakiś kryzys mnie dopadł.. :-(

Uwaga komunikat rozmawiałam z moją ciocią, jedzie do tego uzdrowiciela Dennisa wszystkie które były zainteresowane proszę o zdjęcia osób, które mają być przez niego zobaczone , zdjęcia można do mnie wysłać pocztą lub przynieść do PiM zdjęcie najlepiej całej sylwetki :-)

reklama
Do góry