reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jedyne co pamiętam to "kur....... mać":-D i jak chciała zrobić siku do mogiły:-D

Tak, tak a widziałam Wasze spojrzenia zresztą jak wszystkich innych:-) jakbym dziecko maltretowała:-D

Nie Julia, źle to odebrałaś, mi po prostu było bardzo szkoda małego, chciałam jakoś zaproponować Ci swoją pomoc ale tak naprawdę nie wiedziałam jaką. W ogóle przez głowę mi nie przeszło że go maltretujesz, moim zdaniem miałaś anielską cierpliwość:tak: Nie wiem jak ja dałabym sobie radę w takiej sytuacji. Nie zadręczaj się i nie wmawiaj sobie że ktoś Cię źle ocenia bo tak nie jest.;-)

reklama
MamaGabi no moja to w porównaniu z Gabi grzeczna. Chociaż marudziata jest. Trudno jej dogodzić. Cicho była dopiero jak poszłyśmy do kuchni obiad robić i wsadziłam ją w krzesło do karmienia. A co do ślinienia to właśnie je mata sie suszy na grzejniku bo ją całą zapluła.
Wpadacie w niedziele?

Nie Julia, źle to odebrałaś, mi po prostu było bardzo szkoda małego, chciałam jakoś zaproponować Ci swoją pomoc ale tak naprawdę nie wiedziałam jaką. W ogóle przez głowę mi nie przeszło że go maltretujesz, moim zdaniem miałaś anielską cierpliwość:tak: Nie wiem jak ja dałabym sobie radę w takiej sytuacji. Nie zadręczaj się i nie wmawiaj sobie że ktoś Cię źle ocenia bo tak nie jest.;-)
o kochana anielska cierpliwość bo to 1/10 tego co może być - gdybym zostawiła Go samemu sobie to takby rozdrapał głowe że bym juz wogóle niedała rady.

Przynajmniej Wy macie grzeczne dzieci a ja swoje na allegro wystawie:-D

Skrzat910 no raczej wpadamy w niedziele jezeli nadal aktualne zaproszenie:) napisz na ktora godz tylko.
ciesze sie ze wypad do kina sie udal.... Julia jak ja cie kopne kobieto to zobaczysz.... ty porzuc te mysli ze ktorakolwiek z nas mialaby cie dosyc.... niemadra jestes i juz... a to ze Damianek chory to nie ani twoja wina ani malego... a i ze inni ludzie roznie reaguja to ich sprawa sa glupi i tyle a ty kobietko nie smedz tutaj bo napewno nikt sie nie odwroci od ciebie wariacie maly:) Jestes super mama i masz super chlopakow:) ubostwiam cie za ta twoja sile i cierpliwosc... wiele matek powinno sie uczyc tego od ciebie:) duzy KISSSSSSSSSSSSSSS for you:)

Julia chyba znowu trzeba dać Ci kopa w tyłek :-D

Masz w sobie tyle siły, pozytywnej energii, dzieci masz radosne mimo choroby..
Nie przejmuj się innymi! Dla Ciebie najważniejsze powinno być to, że Twoje marudy Cię kochają,
a Ty kochasz ich i mimo wszystko bądź z siebie i synków dumna! Tak jak my jesteśmy dumne, że znamy kogoś takiego jak Ty!
Jesteś dobrą matką i świecisz przykładem dla innych, jak można i warto walczyć i poświęcić się dla swoich dzieci :-)

MamaGabi tak o 16 jak wam pasuje. A co byś zjadła bo nie mam pomysłu na obiadek?

Julia ja sie zgadzam z dziewczynami. SUPER MAMUSIA JESTEŚ I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wpadacie w niedziele?

wszystkie?? :-p:-p:-p

fajnie, że wypad się udał, strasznie mi żal, że nie dałam rady dotrzeć i się z Wami spotkać :-(
Julia nie marudź kobieto, nie raz Ci mówiłyśmy że jesteś wspaniałą matką dla chłopaków, że doskonale dajesz sobie radę i niejedna Cię podziwia! niczym takim z naszej strony się nie przejmuj, przecież wiesz, że nic złego z naszej strony Cię nie spotka a wszelkie nieporozumienia są od razu wyjaśniane;-)

jestem padnięta...

julkaheheheh tekst z allegro Ci się udał:-D
mamaGabi popieram:tak:
Tylko musze jakiś ładny opis walnąć bo same "mało używane z małym przebiegiem + tatuś gratis" niewystarczy:-D
Julia chyba znowu trzeba dać Ci kopa w tyłek :-D

Masz w sobie tyle siły, pozytywnej energii, dzieci masz radosne mimo choroby..
Nie przejmuj się innymi! Dla Ciebie najważniejsze powinno być to, że Twoje marudy Cię kochają,
a Ty kochasz ich i mimo wszystko bądź z siebie i synków dumna! Tak jak my jesteśmy dumne, że znamy kogoś takiego jak Ty!
Jesteś dobrą matką i świecisz przykładem dla innych, jak można i warto walczyć i poświęcić się dla swoich dzieci :-)

MamaGabi tak o 16 jak wam pasuje. A co byś zjadła bo nie mam pomysłu na obiadek?

Julia ja sie zgadzam z dziewczynami. SUPER MAMUSIA JESTEŚ I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystkie?? :-p:-p:-p

fajnie, że wypad się udał, strasznie mi żal, że nie dałam rady dotrzeć i się z Wami spotkać :-(
Julia nie marudź kobieto, nie raz Ci mówiłyśmy że jesteś wspaniałą matką dla chłopaków, że doskonale dajesz sobie radę i niejedna Cię podziwia! niczym takim z naszej strony się nie przejmuj, przecież wiesz, że nic złego z naszej strony Cię nie spotka a wszelkie nieporozumienia są od razu wyjaśniane;-)

jestem padnięta...

No to się cieszcie że niewidziałyście dzisiaj Damianka w akcji:zawstydzona/y: Kurcze aż sie wieczorkiem popłakałam ze wyszłam do ludzi a tu taki cyrk:zawstydzona/y: zresztą dzieci śpią to popłakać można;-)

reklama
Skrzat910 no raczej wpadamy w niedziele jezeli nadal aktualne zaproszenie:) napisz na ktora godz tylko.
ciesze sie ze wypad do kina sie udal.... Julia jak ja cie kopne kobieto to zobaczysz.... ty porzuc te mysli ze ktorakolwiek z nas mialaby cie dosyc.... niemadra jestes i juz... a to ze Damianek chory to nie ani twoja wina ani malego... a i ze inni ludzie roznie reaguja to ich sprawa sa glupi i tyle a ty kobietko nie smedz tutaj bo napewno nikt sie nie odwroci od ciebie wariacie maly:) Jestes super mama i masz super chlopakow:) ubostwiam cie za ta twoja sile i cierpliwosc... wiele matek powinno sie uczyc tego od ciebie:) duzy KISSSSSSSSSSSSSSS for you:)

a kop:-D po codziennych lodzikach tyłek sie powiększył wię cskopać można:-D

Do góry