reklama
Natuska bombowy statek !!! fajnie maja te twoje dzieciaki zawsze jest sie z kim pobawić :-)
Skrzat gratulacje dla Basi za udane posiedzenie na nocniku :-) i oczywiście za atatatata również :-)
Skrzat910 dobranoc miłych snów :-)
Tygrynko jak facet z firmy tak was potraktował jako klientów to na drzewo z nim!!!! A ja rolety na allegro zamawiałam od producenta wyszły dużo taniej :-)
ja dzisiaj również pozwoliłam sobie na puszeczkę cc i teraz mam wyrzuty sumienia
zaraz uciekam spać bo jutro znowu przed siódmą muszę wstać :-(
Skrzat gratulacje dla Basi za udane posiedzenie na nocniku :-) i oczywiście za atatatata również :-)
Skrzat910 dobranoc miłych snów :-)
Tygrynko jak facet z firmy tak was potraktował jako klientów to na drzewo z nim!!!! A ja rolety na allegro zamawiałam od producenta wyszły dużo taniej :-)
ja dzisiaj również pozwoliłam sobie na puszeczkę cc i teraz mam wyrzuty sumienia

to juz starość?![]()
gdzie tam... Twoja wesoła załoga wychodzi Ci włosami

to kiedy można wpadać na rejs kapitanie?? zmieścimy się z Basią czy na inny termin nas wpiszecie?
ja dzisiaj również pozwoliłam sobie na puszeczkę cc i teraz mam wyrzuty sumieniazaraz uciekam spać bo jutro znowu przed siódmą muszę wstać :-(
tylko my bierzemy drewniane i muszą być jakoś tam pomierzone albo w ogóle obgadane bo coś tam nam tłumaczył :/ jutro poszukam innej firmy.. ale zła jestem bo tak plany mi sie pozmieniały a i tak g.. z tego wyszło

aj tam, po cc nie ma wyrzutów!! jest przyjemność

śpij dobrze

i te które już znikają - także życzę dobrej spokojnej nocki, ja jeszcze pewnie zajrzę po filmie

na-tuska Bardzo chętnie ale następnym razem bo w piątek wyjeżdżamy na weekend i w Kozich nas nie będzie:-( A często jeździsz do tej koleżanki? Bo jak coś to nie ma sprawy ja na spacerki chętna. A ja mieszkam w pierwszym bloku od biedrony, na przeciwko pływalni.

Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ale się wkurzyłam.. siedziałam z ponad 2h i robiłam filmik ze zdjęciami z naszego ślubu, takie szybki pięciominutowy powrót do przeszłości.. i co? na sam koniec coś w programie się popieprzyło i nic nie wyszło.. 
idę spać.. głowa mnie boli od patrzenia w monitor.. ale co sobie naoglądałam, to moje.. ponad tysiąc zdjęć przejrzałam ;-)
dobranoc :*

idę spać.. głowa mnie boli od patrzenia w monitor.. ale co sobie naoglądałam, to moje.. ponad tysiąc zdjęć przejrzałam ;-)
dobranoc :*
reklama