reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuska bombowy statek !!! fajnie maja te twoje dzieciaki zawsze jest sie z kim pobawić :-)
Skrzat gratulacje dla Basi za udane posiedzenie na nocniku :-) i oczywiście za atatatata również :-)
Skrzat910 dobranoc miłych snów :-)
Tygrynko jak facet z firmy tak was potraktował jako klientów to na drzewo z nim!!!! A ja rolety na allegro zamawiałam od producenta wyszły dużo taniej :-)
ja dzisiaj również pozwoliłam sobie na puszeczkę cc i teraz mam wyrzuty sumienia :-p zaraz uciekam spać bo jutro znowu przed siódmą muszę wstać :-(

to juz starość?:-D

gdzie tam... Twoja wesoła załoga wychodzi Ci włosami:-p ale pomysły mają oni świetne, aż jestem ciekawa co będzie za pół roku:-D:-D:-D
to kiedy można wpadać na rejs kapitanie?? zmieścimy się z Basią czy na inny termin nas wpiszecie?

Tygrynko jak facet z firmy tak was potraktował jako klientów to na drzewo z nim!!!! A ja rolety na allegro zamawiałam od producenta wyszły dużo taniej :-)
ja dzisiaj również pozwoliłam sobie na puszeczkę cc i teraz mam wyrzuty sumienia :-p zaraz uciekam spać bo jutro znowu przed siódmą muszę wstać :-(

tylko my bierzemy drewniane i muszą być jakoś tam pomierzone albo w ogóle obgadane bo coś tam nam tłumaczył :/ jutro poszukam innej firmy.. ale zła jestem bo tak plany mi sie pozmieniały a i tak g.. z tego wyszło:wściekła/y:
aj tam, po cc nie ma wyrzutów!! jest przyjemność:-D
śpij dobrze:tak:

i te które już znikają - także życzę dobrej spokojnej nocki, ja jeszcze pewnie zajrzę po filmie:tak:

na-tuska Bardzo chętnie ale następnym razem bo w piątek wyjeżdżamy na weekend i w Kozich nas nie będzie:-( A często jeździsz do tej koleżanki? Bo jak coś to nie ma sprawy ja na spacerki chętna. A ja mieszkam w pierwszym bloku od biedrony, na przeciwko pływalni.:tak:

ale się wkurzyłam.. siedziałam z ponad 2h i robiłam filmik ze zdjęciami z naszego ślubu, takie szybki pięciominutowy powrót do przeszłości.. i co? na sam koniec coś w programie się popieprzyło i nic nie wyszło.. :wściekła/y:

idę spać.. głowa mnie boli od patrzenia w monitor.. ale co sobie naoglądałam, to moje.. ponad tysiąc zdjęć przejrzałam ;-)

dobranoc :*

reklama
Do góry