reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
aa przyszły tydzień chodzi na nocki to mu zabiorę auto :D tylko wtedy kiedy indziej będzie Twojego musiał rozruszać, ale sorry jakie rozruszać?? fajnego masz męża :D

Tygryś ale mi on ostatnio flegmatyczny sie zrobił. Założe sie że wczoraj w pracy czegoś najadł i teraz go po tym brzuch boli. Tak czy siak jakoś sie zgadamy:D

A jutro gdzie i na którą sie umawiacie?

no to trzeba go rozruszać :p a fotki z gołodupców widział?? :D
jutro ok 12 na placu zabaw na Czecha, za biedronką, będziesz??

edit: dobra, zmykam, mąż mi marudzi, że najpierw pół dnia latam poza domem, a potem w necie siedzę :D będę wieczorem jak będą się kąpać chłopaki ;)

miłego popołudnia!!

kurcze fajnie macie z tymi spacerami... ehhh... a ja kurde od rana do wieczora posrany dzień...
piaskownicy nie zrobiłam, bo dziadek wymyślił tysiąc innyc kuźwa spraw, że dopiero teraz skończyłam, a piaskownicy nie będę teraz robiła... :/ do tego M. dołożył swoje 10groszy... :wściekła/y:
witam nową mamę :-)

Witam:-)

Ja też zazdroszczę wspólnych spacerków. Dla mnie wyprawa wózkiem i autobusem to męka, a niestety prawka brak, ale gdybyście robił zlot w Luboniu to ja bardzo chętnie

o widzisz, a ja mam prawko, a mpk i tak rzadko jeżdżę, chyba że muszę, bo tak to preferuję napęd na dwie nogi :-D
dziewczyny mogą potwierdzić :p

reklama
witam i ja... chociaż zaraz spadam z wiadomych przyczyn.
Tygrynka o czwartku serio pisałam.
ASkrzat9 uu nieciekawie, ostatnio tez mnie jakaś zaraza dopadła..cały wieczór w kiblu hahaha ale na drugi dzień funkiel nówka:))
Ty masz babeczki(ale bym se zjadła takie domowe mmm) a ja mam torcik:p
stworzyłam coś takiego, żadne cudo ale na 1raz chyba może być:p
Super torcik - zdolniacha z Ciebie:tak:

Do góry