reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się i ja :)
My dzisiaj mamy wielkie plany sprzątaniowe, wystawianie na allegro ciuszków i zabawek, i takie tam :D już pranie zrobiłam, wysprzatałam komodę (demontujemy przewijak - w końcu :D), przejrzałam ciuszki i zabawki młodego... pewnie jakiś spacer też zaliczymy, uwielbiam spacery z mężem, bo ja wtedy odpoczywam :D:D:D
miłego pięknego dnia! słoneczko jest w końcu :)))

reklama
siemanko

dziec spi o buszuje
musze sie ogarnac ide do fryzjera....kurde zpauszczam kudly do slubu ale bym sciela na boba...i nie wiem co zrobic ;P tak mnie naszlo na zmiany co myslicie

pisala ktoas z was o alladynach sory ja mam duza dupe i je nosze. Tak mi wygodnie i sie dobrze czuje o :) wiec nie tylko szczuple moga nosic

no i tyle:D

Hej!
Pospałyśmy sobie dzisiaj. Kurcze ale mi dobrze. Dzieciaczek bawi sie na podłodze a ja zaraz zabieram sie za pranie.
Masaże mam odwołane do poniedziałku bo masażyste grypa zmogła i dopiero 11ego będzie. Czyli zero planów do dziś.

Marcia gdzie masz dużą dupę?? lustra w domu nie masz chyba!
ale fakt, jak ktoś się dobrze czuje to niech sobie nawet namiot nosi :p ale drugi fakt - dziewczyny o obfitszych kształtach lepiej wyglądają w ciuchach bliższych ciału (nie obcisłych!!) niż za luźnych...
porzucałam faktami, wlałam Marcii, to idę sprzątać dalej :p

Ja jestem w połowie sprzątania łazienki, nie powiem kto mi przeszkadza w sposób dosadny:p
Tygrynka o ktorej wybieracie się na spacer? I gdzie są te czapeczki??? Bo Baska w czym chodzic nie ma:p

witam się szybciutko :-)
kawucha wypita, śniadanie zjedzone, zaraz biorę się do pracy!!!
Tygrynko miłego sprzątania ;-)
Marciaa z fotek to też kojarze że ty raczej nie masz większego tyłeczka!!!
xardas ja właśnie kupiłam chicco kay1 isofix i cieszę się że u ciebie dobrze się sprawuje !!! Ma 4 gwiazdki w testach zatem jeśli chodzi o bezpieczeństwo to porównać go można z Romerem cz MaxiCosi!!! A cena połowę niższa :-D
Skrzat poczytaj tu o fotelikach www.fotelikinfo.pl kompendium wiedzy i wyniki testów :-)
dobra do roboty!!
Edit : Skrzat czapeczki są u mnie na osiedlu czyli Kosmonautów obok Cerrfura w bloku 13 :-) tylko tam kartą nie zapłacisz

Ostatnia edycja:
kozaczino a Ty gdzie pracujesz ze tak spytam ;)
sluchajcie zdjecia klamią ;-)
tez sie zastanawialam na tym fotelikiem chicco ale wybralam Tobi, marcowki tez go maja i chwalą :)

dzis ma padać...:/

kozaczino: właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości i bezpieczeństwa wybrałem ten fotelik, poza tym firma Chicco jest znana i ceniona, foteliki droższych firm na pewno są równie dobre, ale po co przepłacać ;)

Marcia ale ja Cię widziałam na żywo, więc wiem co mówię :p Tobie takie spodnie pasują :)
Skrzat odpowiedziałam Ci na gg, dopiero zauważyłam!!

reklama
kozaczino a Ty gdzie pracujesz ze tak spytam ;)
sluchajcie zdjecia klamią ;-)
tez sie zastanawialam na tym fotelikiem chicco ale wybralam Tobi, marcowki tez go maja i chwalą :)

dzis ma padać...:/

Ja pracuję w firmie sprzedającej aparaty słuchowe bo jestem protetykiem słuchu :-)

kozaczino: właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości i bezpieczeństwa wybrałem ten fotelik, poza tym firma Chicco jest znana i ceniona, foteliki droższych firm na pewno są równie dobre, ale po co przepłacać ;)
Dokładnie mam takie samo podejście :-) i jeszcze w tym chicco jest kotwica zaczepiana za kanapą, co stanowi dodatkowy punkt zaczepu. oczywiście nim kupiłam to przymierzyłam do auta bo to ogromnie ważne żeby fotelik stabilnie był zamocowany
:-)

Do góry