reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
bo ja myślę nad tranem

ja jak pisałam wyżej podaję multivitamol... po łyżeczce dziennie, co drugi dzień.... jak jest już katar dodatkowo podaje wapno bananowe....

[ witaj przedszkole witaj chorobo. czekam teraz na rozwój bakterii, bo pewnie dzieci złapią tym bardziej, że Olka była dziś cały dzień w przedszkolu.

może też pomyśl o witaminkach uodparniających....:tak:
a dlaczego mamy być chore po wczorajszym...wręcz przeciwnie, czekamy na więcej :tak:

A ja wlasnie wrocilam z Pomocy Doraznej. Maly ma poparzona dlon:-(

aby sie szybko zagoiło,bez żadnych komplikacji....zdrówka.... ;-)

knajpa super! nasze przewodniczki Marty dwie (i chyba Koza też jeśli dobrze widziałam?) dzielnie wybierały jedzonko dla całej 10tki :tak: i wybrały pysznie! co tam nie było: jakieś maki futumaki i inne kaki ;-) rybki smażone, surowe, algi, krewetki, lody z zielnej herbaty, wino śliwkowe - istny raj! i nawet sobie radziłyśmy pałeczkami!! byłam pierwszy raz, ale już się zakochałam w sushi :tak: a spotkanie super, nagadałyśmy się tak, że zagłuszałyśmy oglądających mecz obok w pubie :-D plus mini ciuchowisko i pogaduchy po :-D ok 24:30 w domu dopiero byłam :-D dzięki dziewczyny za świetne spotkanie, naprawdę miło spędziłam czas i naładowałam baterie :

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam się

LAASSSKI BYLO SUPER :-) Dzięki. Co tu dużo pisać jedzonko pyszne te kreweteczki jeszcze za mną chodzą :-D Siaty sprzedane- ha ha ha to było istne ciuchowisko. Wrócłam do domu pozytywnie nastawiona. Raz w miesiacu meeting musi być. Next time Grecka jeszcze mozna do Werandy iść:tak: Fajnie było poznać w końcu kozę- super fryzurka ! i Jarzębinkę!:))

mnie również było miło,i cieszę się że WAS poznałam......;-)

Dzień dobry dziewczęta :)
Ale się ponuro zrobiło dziś, ale dla mnie świeci słonko, bo doczekałam się pierwszego kopniaczka :p
Miłego dnia

gratulacje....... :-)
ja tez dziękuję za miłe spotkanko, podwózkę Ewy na Kaponierę i miłe towarzystwo Kasi w drodze powrotnej :-) nie podpytałam jak moje szkraby z zasypianiem, ale M się nie skarżył, więc chyba poszło lekko :tak:,jedynie młodszy zrobił pobudke o 5.30 chciałam go jeszcze utulić, ale już nie dało rady, uśmiech na twarzy i koniec spania.... byle do wieczora.... :tak:

miłego

Ostatnia edycja:
Ello,

Dziewczyny było zajeiście:):) Bawiłam się super! Sushi może niekoniecznie puki co:p Ale krewetki były mniam mniam:D No i lody i winko!!!! Grecka o tak:D:D Muismy to koniecznie powtarzać, super super:D:D Sposób wybierania z karty menu bezcenny tego nie da się opisać:p:p

Kozaczino dzięki za podwiezienie na Kaponierę, nocny jak taksóweczka, 0 23:45 byłam w domku:D
Jarzębinka miło było poznać i wracać razem do domku:)
Alka gratki za 1 kopniaczki:)
Sueno biedny Mały, oby szybko się goiło i nie bolało! A zapisali jakąś maść na przyspieszenie gojenia?
Filona mam nadzieję, że Filip nic nie załapał!!!

Oki uciekam dziś mama na chwilę wpadnie, a potem kumpela;P

Ostatnia edycja:
Chyba weszłam w etap budzenia się na każdy najmniejszy szmer. Dzisiaj w nocy przyłapałam durnego kota moich rodziców na robieniu kupy pod moją kuchnią. Zastanawiam się teraz jak ukarać gada, żeby już więcej nie zapuszczał się na moje piętro.

A ja wlasnie wrocilam z Pomocy Doraznej. Maly ma poparzona dlon:-( To byla doslownie chwila, bylismy na budowie i dotknal zarowki. Wielki babel na dloni, dzieki Bogu ze palce cale. Jestesmy na przeciwbolowych, ale noc przed nami. I w tym tygodniu zero piaskownicy, zero ziemi i jak tu wytlumaczyc 2 latkowi ze raczka ma byc czysta...?;-)
Szybkiego powrotu do zdrowia dla synka.

Widzę, że nastroje dobre po wczorajszym spotkaniu. ehhhh w takim razie nie mogę się już doczekać sushi. Jeszcze tylko rok.....:)

Alka gratuluję pierwszego kopniaka :) teraz będzie ich już coraz więcej

Tygrynko An, dziekuje mala chyba OK. Chociaz jest coraz bardziej kaprysna i marudna. Potrafi caly dzien nie spac i wtedy wieczorem juz nie do wytrzymania jest. I od jakiegos czasu jak tylko gdzies z nia pojade (do rodzicow, tesciow, babci, gdziekolwiek) to jest wrzask w nieboglosy i niczym jej uciszyc sie nie da:( Jakby bala sie nowego miejsca? Ale nie wiem dlaczego, zawsze wszedzie ja bralam ze soba i bylo ok a tu nagle taki foszek. I wiem ze nie boi sie ludzi, przez chwile sie usmiecha jak ktos do niej mowi a potem zalapuje ze nie jest u siebie i wrzask. Moze sie kiedys czegos przestraszyla i teraz ma uraz, nie wiem.

Alka jak ja zaczelam czuc ruchy dziecka to nie wiedzialam co to:-D czulam takie bulgotanie w brzuchu;D Dopiero jak ruchy staly sie silniejsze to zalapalam ze to jest TO:-)

hej hej
Natusa przepraszam za zamieszanie z samego rana;p

Byłyśmy u alergologa i wszystko jest ok mała już nie ma żadnego uczulenia!!!!!:)))))

Alka Gratuluje kopniaka:)

reklama
Dzięki dziewczyny za superrrr spotkanie!! Już planuje kiedy wyciągnąć mężą na sushi - pycha, tyle tego do wyboru było -niebo w gębie :) . Lilou był to na serio super pomysł !! Znawczyniom dziękuje za wybór dań bo sama bym się w tym nie połapała :) Atmosfera, pałeczki, ciuchowisko eee babski wieczór boski !!! To kiedy następny ???

Do góry