reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No wróciłam z mamą z Selgrosu...kolejne klocki są:p I 6 opakowań Bebiko:D
Jutro rano mykam do kumepli na Oświecenia:)
Skrzat narobił renamentu na forum i od razu ruch jak w ulu:) od razu mi lepiej:p:p:-D:-D:-D:-):-):-)

Na-tuska
no trochę było, w sumie wyszło mi tak po 5 zł za sztukę, ale mam dwie pary super jeansów, 5 sukienek (w tym 4 na lato:) i dwie bluzki, a wszystko od Nexta i Georga za 40 zł:)
Tygrynka tam nie tylko kiecka od Diora, ona ma nawet spódniczkę od Ralfa Laurenta za 1zł;P

reklama
hej hej....alez dyskusja sie rozpetala.....

ale mi sie spac chce,przez ten szpital to sie bede teraz odsypiac niewiadomo ile....

a jutro braciak przyejzdza z zona...niewiem czy sie cieszyc czy plakac???? :) ha ha ah ha

Filona a jak w szkole? wszystko zaliczone?
TYgrynka i jak szpilki? kupilas?
a co do deserkow to ja Gabie dawal i jadla, ale jogurcikow tych od 6 m niechciala ale za to zwykly naturaly ze zmiksowanymi owocami,np lesnymi i zajadala sie....

edit. ja tez uwielbiam lumpki,tez zawsze Gabie cos kupie ale teraz ma tyle ciuchow ze i tak wiekszosci jej nie nadarzam zakladac:) ale i tak mnie korci zeby sie wybrac na lumpki...

Ostatnia edycja:
ja jeszcze na chwilke i spadama spac bo S kupił inhalator/nebulizator lekarz mówił że można tam wlewać sól fizjologiczną i wdychac na katar ale czy to pomaga a coś jeszcze można tam wkropić bo ja juz nie moge z tym katarem

mam szpileczki, mam - 10cm obcas, 1,5cm platforma, czarne z czerwoną podeszwą, mega wygodne - żadnych trzęsących nóżek czy ugietych kolan :D 250zł nie moje, ale warto było :)))

kurde noooo padłam spać z młodym i dopiero się obudziłam :/// zmykam, jutro spakować się trzbea...

To ja się grzecznie witam :-)
z pracy oczywiście popijając colę bo do kawy mleka brak a ja bez mleka nie umiem :-)
Humor mam do kitu bo@ w natarciu :-( zawsze mam podły nastrój w te dni czy wy też??? czy tylko mnie tak wali?? Co do lumpków to ja też lubię poszperać tylko więcej ciuchów jest dla młodszych dzieci są mniej zniszczone :-) ale warto próbować bo można ustrzelić super rzeczy :-)
Tygryś zazdroszczę szpilek :-) jak wrócisz to sobie przymierzę :-D
Filona trzymam kciuki za sobotę :-)
Skrzat a coś pisałaś o Duplo w Selgrosie są jakieś fajne ???
An a może ten czosnek by ci pomógł na katar?? Najlepiej wrzyć go do inhalatora ;-)
Idę połazić jeszcze po necie nim się ludzie zlecą ( mam pacjenta co godzinę) :-/

i ja się witam z pracy....super,że jutro wolne.... :tak: wczoraj był taki męczący dzień i w pracy i intensywny po pracy,że dzisiaj nic mi się nie chce.... byle do 15.00... :tak:

An zdrówka.......:tak:

Ilona, powodzenia na zaliczeniu.... i zdrówka dla Filipka, bo jeszcze w domku ?? czy już w przedszkolu..... :tak:

Tygrynka, u rodziców zawsze super, ale w domku najlepiej.... :tak::-):tak:

Kozaczino, pacjent co godzinkę to spokój:tak:

Hello,
Ja zaraz wychodzę do koleżanki, Basia pomału robi się marudna więc akurat na spacer bo to aż na oświecenia;)

Jarzebinka to sobie wypoczniesz w długi weekend trochę w domku:)
Kozaczino
w Selgrosie są takie Lego Duplo za 122 zł KLOCKI LEGO DUPLO 5507 WIELKI ZESTAW +Torba LEGO (1902118919) - Aukcje internetowe Allegro a w Realu moja mama kupiła takie LEGO DUPLO SUPERPACK 66367 3w1 FARMA 5649+KAL.ADWE (1915123883) - Aukcje internetowe Allegro ale za niecał 230 zł wiec taniej niż na allegro! A z roczku odpakowaliśmy jej takie LEGO DUPLO VILLE 5634 - KARMIENIE W ZOO /BK Kraków (1900778849) - Aukcje internetowe Allegro i jest frajda bo dużo zwierzątek, mama nadzieję że jej miłość do Lego nie przejdzie:D
Filona ładnie się ucz i poprawka będzie na bank zaliczona:D

To miłego dzionka dla wszystkich!

skrzat ja uwielbiam lego Zosia ma już wiele zestawów i chętnie się nimi bawi. Teraz myślimy co by jej na mikolaja kupić i cały czas nie możemy się zdecydować jaki zestaw jej kupić.z kolekcji farma mamy już chyba wszystkie oprócz tej wielkiej. Z zoo mamy wszystkie te mniejsze zestawy. ale skoro mówisz że tak tanio w selgrosie to chyba się wybierzemy jakoś.

reklama
Do góry