reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :-)
ja od 7 na nogach :-) i tak się krzątamy z Lulą R. o 4 przytoczył sie do domu i przed chwilą go z łóżka wygoniłam ;-) dobra ze mnie żona ni nie? byłam dzisiaj w tej hurtowni dziecięcej przy cytadeli i kupiłam młodej różowe ogrodniczki ocieplone polarem, różowe rajtki i różowe rękawiczki :-D a tak się zarzekałam że nie będzie różu hihihi ale ciuszki mają tam bardzo fajne :-) młoda padła na drzemkę jakieś pół godz. temu i też nie mogła zasnąć przez katar :-( a jak się obudzi to jedziemy do jej chłopaka na kawkę ;-)
Tygryś wypocznij sobie bo wy ciągle gdzieś latacie :-)
Skrzat miłego wieczoru :-)
oki idę sobie poczytać miłego weekendu wam życzę

reklama
Witam!

Tygrynka Bardzo,bardzo dziękujemy za zaproszenie ale mamy jutro gości,kuzyn z żoną,mamą i babcią:-) Mam nadzieję że w końcu uda nam się zgadać.:zawstydzona/y:
Lilou Zdrówka dla Stasia! My dziś ku mojemu zaskoczeniu już praktycznie bez katarku,to nie było chyba jednak przeziębienie tylko kolejny ząbek bo pcha paluszki do buzi na potęgę.
Skrzat Na pewno wszystko wyszło smacznie.Udanej imprezki.

A nam dziś zeszło dłużej u teściów niż przewidywaliśmy bo M montował i instalował u nich telewizję cyfrową i jakieś problemy były i znacznie się przedłużyło.Przed 18 byliśmy dopiero w domu a wyszliśmy z rana:dry:Ja miałam do upieczenie pleśniaka:-) i robię go na raty tzn. dziś ciasto,które musi się schłodzić w lodówce a jutro pieczenie.No i zaraz będzie po weekendzie ehhh.

Zmykam.Pa.

Oho ale weekend tutaj :tak:
Koza i nic nie dałaś znać że idziesz na różowe zakupki?? :-p
Ajentka dobrze, że Marcelek już zdrowy, zgrajmy w końcu grafiki :-p
a ja padłam wczoraj z małym i właśnie wstałam żeby się napić, umyć, a tu 5.. i się rozespałam, chyba już się nie położę? u nas wieczorem młody miał strasznie nos zapchany, mam nadzieję, że żaden katar z tego nie wyjdzie, bo we wtorek szczepienie :eek:

Witam ja od rana ból głowy masakara jakoś nie mam weny i mam doła więc nic nie pisze
Oglądam sobie pogranicze w ogniu
pozdrawiam

hej :-)
jaka cisza no ale to weekend więc rozumiem :-)
Tygryś ja dosłownie wskoczyłam do tej hurtowi na sekundę autem podjechałam, bo młoda marudna była :-)
Skrzat jak impreza? I co byliście na marszu??
An zdrówka :-)
Ajentka no to fajny dzień mieliście i fajnie że Marcel już bez kataru!!! No i pyszne ciasto robisz :-)

A my dzisiaj od rana lenistwo R. zajął się Lulą więc pospałam do 9.30 a później pojechaliśmy do teścia a tam 3 koty!!! To było szaleństwo!! później park Wilsona i oglądanie kaczek :-) a po drzemce przyjechali do nas znajomi z Luli "chłopakiem" zatem pełnia szczęścia!!! szkoda że już koniec weekendu bo jeszcze bym poleniuchowała :-)

Witam dziewczynki, co to, jestem pierwsza?? niemożliwe :D Piękny dzień się nam szykuje!
Ja mam za sobą śmieszną noc - sen z Sebą od 20 do 24, potem do 4 w necie i od 4 do 8 sen :D Dowiedziałam się że za dwa tygodnie przyjeżdżają do nas znajomi z Łodzi (dziewczyna z bb :D Poziomka może miałabyś ochotę na spotkanie z AniąForever?? :)) i rozpoczynam intensywne myślenie organizacyjne :p A ten tydzień też zapowiada się intensywnie i ciekawie :))
Miłego dnia kochane!

Hello,
Ale tu pustki, nie ma co nawet nadrabiać! U nas weekend intensywnie! w sobotę do 16 praktycznie non stop siedziałam w kuchni, ale wszystko się udało:) Poncz dziewczyny wyszedł nie chwaląc się rewelacyjny, wypiłysmy prawie 5 litrów;P a same dziewczyny praktycznie piły, smak jak soczek a procenty czuć:p Idealny napój na babskie wieczorki:D Zet dostał Prawo Jungli więc się ubawiliśmy po pachy jak nas 10 grała:D (bo wczoraj w 4 próbowalismy to już nie to samo), ale gra na imprezy rewelka:) - Lilou Ty to chyba masz, bo mi się kojarzy że o tym mówiłaś:)??? No a wczoraj ruszyliśmy do mojej babci i rodziców zet, a wieczorem jeszce kuzynostwo wpadło!
oki miłego dzionka i uciekam bo mi basia już tu piszczy, ze na kompie siedzę!

i ja w kocu przebrnęłam i witam sie w poniedziałek.... :tak:

w sobote miałam imprezke z sushi, pychotka..... :tak:
w niedziele przyjechała babcia do opieki nad chłopcami a my bylismy na koncercie ( troszke muzyki poważnej, troszkę wspołczesnej i troszkę tańca) :tak: a wieczorkiem jeszcze miła kolacja z szmpanem, bo M miał imieniny, ja miałam urodziny, imieniny mam na dniach, babcia ma 22 urodziny więc było co świętować.... :tak: czyli weekend też na pełnych obrotach.....

a dziś od rana też pełne obroty w pracy..... :-D

MamaGabi zdrówka dla córci.... :tak:

Tygrynka, oby faktycznie ten zapchany nosek to tylko ząbki.... :tak:

An, jak samopoczucie, dziś jużw pracy ??? :happy:

reklama
hej hej!!
tak tak jeszcze żyję ;p
Tygrynka faktycznie intensywnie :) fajnie tak:)

my też mieliśmy fajny weekend:) mąż już dostał prezenty od mojej rodzinki (Andrzej urodzony w Andrzejki), w piątek idziemy na imprezę andrzejkową a ja potem do szkoły :baffled:

Kurka jakiś pies mi tu non stop wyje !!!:wściekła/y: od samego rana tak nadaje wrrrrr się skupić człowiek nie może na niczym.....

Do góry