reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się połikendowo:-)

U nas fajny bo w domu, nigdzie się nie szwenadliśmy po CH, wczoraj 3 zmiany gości mieliśmy:-)upiekłam pyszną szarlotkę (nie no serio genialna:tak:). Tylko niestety nas (mnie i Stasia) przeziębienie dopadło :-(Mały tak w nocy kaszlał (w dzień wogóle). Zostawiłam Oliwkę w domu bo wiedziałam że nie będę miałą sił po nią iść.I chyba narty nam dziś przepadną:-(

Jutro P ma wolne i jedziemy po komisach auta szukać:-)

Skrzat no mamy tą grę i bardzo lubimy:-)fakt im więcej osób tym fajniej się gra;-)a jaki poncz robiłaś???

Tygrynka Ty to jesteś nocny marek:-D jestem z Ciebie dumna ;-)

jarzębinka Ty mi tu smaka na sushi nie rób:-p będziesz jutro??

reklama
hej dziewczynki!
Skrzat fajnie że udane urodzinki, przepis na poncz na pewno kiedyś wykorzystam skoro wyszedł dobry :)
Jarzębinka no mam nadzieję że to ząbki u Seby, ale prawdopodobnie nici z jutrzejszego szczepienia, już go umówiłam na środę na dzieci chore :( ale kusisz z tym sushi! aż mi się zamarzyło, żeby znowu gdzieś iść :D a co to za koncert był? i wszystkiego najlepszego z okazji imienin! aaa i napisałaś że babcia ma 22 urodziny?? intensywny weekend był, ale jaki rozrywkowy :)
Guzik Ty widzę że i Wam się szykuje niezły tydzień, fajnie tak! z psem to rozumiem, mi tak kiedyś na wynajmowanym wył, w ogóle nie miałam wtedy żadnych dobrych uczuć :D
Lilou zdrówka dla Was!! chciałam napisać że pożyczę grę, ale teraz pewnie Ci się przyda ;) dzięki za dumę ze mnie, zmusza do działania :*

ja zrobiłam dzisiaj pierwsze w życiu muffinki, wyszły trochę krzywe, pokraczne, ale pyszne bardzo! malinowo-czekoladowe, czyli słodko-kwaśno ;)

Tygrynka i zżarlas wszystkie nie zapraszajac sasiadki?! Niedobra Ty:-p

A Jarzebince chodzilo pewnie o to, ze dwudziestego drugiego babcia ma urodziny a nie dwudzieste drugie:-D Chociaz kto wie:-D

no fakt, nie wpadłam na to :p chociaż faktycznie, kto wie ile lat ma jej babcia ;)
Aniu zaprosiłabym chętnie ale chłopaki wciągnęli wszystkie, mąż nawet gorące co pokarało go bólem brzucha :p ale na następne zapraszam!! Ania czy Wy też macie problem z dymem papierosowym w mieszkaniu???

Trzymam za slowo z tymi nastepnymi muffinkami:-) To kiedy pieczesz?:-D
W jakim sensie problem z dymem? Czujesz w mieszkaniu papierosy? U nas tego nie ma. A u Ciebie pewnie bierze sie to z klatki, pewnie jakis sasiad wychodzac z domu od razu zapala i niesie sie po klatce a drzwi pewnie krzywe i nieszczelne sa...

mamy nowe drzwi, wypraszam sobie, nie widziałaś?? :p no właśnie czuć u małego w pokoju, zaczęłam panikować że od tego katar od miesiąca :/ a wiem, że koleś pali u siebie w domu, chyba idzie przez jakieś szczeliny do góry, siet :/ widzimy się pod koniec tygodnia?? :)))

Tygrynko wybacz, nie zwrocilam uwagi:zawstydzona/y: o ja niedobra!:-p Mozemy sie widziec:tak: Ja mam psa u siebie do konca tygodnia jakbys chciala go z Seba zabrac na spacer to prosze bardzo:-) Bo Sebus chyba uwielbia wszystkie stworki z tego co mi sie wydaje?

jarzębinka Ty mi tu smaka na sushi nie rób:-p będziesz jutro??
będę, będę, juz się ze Skrzatem umawiamy jak z naszego rozkopanego miejsca wyjechać...chyba helikopter by się przydał..... :tak:

a co to za koncert był? i wszystkiego najlepszego z okazji imienin! aaa i napisałaś że babcia ma 22 urodziny?? intensywny weekend był, ale jaki rozrywkowy :)

urodziny babci 22 listopada, a już ostanie z 5 z przodu wiec już daaawno po 22 urodzinach..... :tak:

a koncert - to taka impreza z pracy II Galowy Koncert z okazji Dni Patrona, które obchodzone sa zawsze w listopadzie...w piatek było nadanie odznaczeń i medali zasłużonym pracownikom,oraz dyplomów doktorskich, w sobotę był koncert otwarty dla wszystkich a w niedzielę koncert galowy..... :tak:

a dym papierosowy może iść z dołu po dziurach od rur od ogrzewania.... :wściekła/y:

Guziczek i ktoś wczroaj psa uciszył czy wył w nieskończoność :crazy:

reklama
Jarzębinko to ząłatwiajcie ten helikopter i przylatujcie :D
Ania może też się wybierzesz z nami?? nie wybaczę Ci że nie obejrzałaś moich drzwi, jak mogłaś??? ja Twoje ściany dokładnie oglądałam :p ale tego psa to bez Was mamy wziąć na spacer?? nie pójdziecie z nami?? :p umówimy się, daj znać o piatku!

dzień doberek :) mam mężulka w domu przez dwa dni :))) szczepienie odwołane - katar :/ ale idziemy do dermatologa. piękne słoneczko dzisiaj, a więc miłego dnia!!

Do góry