Katka
Użyszkodnik ;)
cze pikne,
witam sie wieczorkiem,wreszcie znalazlam czas na kompaZaleglosci nie nadrobie..Skonczylsimy remont,posprzatalismy,poukladalismy,zostaly juz nam takie pierdoly,wiec sukcesywnie i to porobimy.
U mnie oki,choc moje cory podziebione i maz tez.
I tyle z nowosci ciekawosci u mnie.
Moje dziewczyny mie ie dlugi zamecza,musze byc caly czas przy nich i z nimi,obie maja taki okres teraz.
Pozdrawiam
witam sie wieczorkiem,wreszcie znalazlam czas na kompaZaleglosci nie nadrobie..Skonczylsimy remont,posprzatalismy,poukladalismy,zostaly juz nam takie pierdoly,wiec sukcesywnie i to porobimy.
U mnie oki,choc moje cory podziebione i maz tez.
I tyle z nowosci ciekawosci u mnie.
Moje dziewczyny mie ie dlugi zamecza,musze byc caly czas przy nich i z nimi,obie maja taki okres teraz.
Pozdrawiam

bo soś w tym jest jak pisze Słowiczek,że zabierasz dziecku dzieciństwo i co będziesz z małą siedziała i czekała aż cos zrobi, to czasem może trwać wieki, a i tak nie wiem, czy taki maluch pokojarzy o co chodzi, bo sam z siebie to na pewno nie posiedzi jak tyle ciekawych rzeczy do okoła...... 

Mam troszkę kłopotow w zyciu rodzinnym i jakąs taką malutką depresję przez to wszystko, ale podczytuję Was ukradkiem, tylko na pisanie zero natchnienia 
Czyli nie polecasz tych dwóch basenów?