reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ale tu dzisiaj pusto:szok:
Gdzie sie wszystkie podzialyscie:confused:

Ja chcialam dzisiaj jechac do king crossa,ale cos nie za bardzo sie czulam i przeszlam sie spacerkiem do biedronki na Matejki:tak:
Nic mi sie nie chce ,poklocilam sie z M,a dzieciaki to od 8 rano mi szaleja:tak:

Klaudia nie chciala mi spac w dzien.Jak ja wlozylam do lozeczka to mi sie wiercila i darla.Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo:no:( a ja widzialam jak sie rozbiera ale myslalam ze jej goraco:crazy: :rofl2:)

Milego wieczorku:tak::tak::tak:

witam mamuśki!!!
jak tu pusto dzisiaj nic się nie dzieje ,ja uśpiłam właśnie małą i korzystam z wolnej chwilki. Domek posprzątałam, obiadek ugotowałam a teraz uciekam się uczyć do egzaminów. pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli

dowikla- teraz czytam co zrobiła Twoja córeczka mi się tak śmiać chce:) tak fajnie o tym piszesz...hehhe "Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo:no:" hehehe może jestem nie normalna ale nie mogę przestać się śmiać:p:)

a co do ciszy, to faktycznie pustki na forum...ale to pewnie weekend i ta pogoda... ja cały dzień senna jakaś.
a dzis wracamy do siebie do domu... od jutra moj do pracy. ja znowu sama z małym i zero kontaktu ze swiatem bo facet od netu sie nie odezwał. teraz to pewnie poczekamy do wiosny bo przeciez musial spaść śnieg.tak ze to mooje ostatnie chwile na necie... a fuj ja juz bym chciala wiosne.lato....
postaram sie wpasc na forum przy najblizszej okazji...
tym czasem ide mierzyć Filipa ile on cm ma:p heheh

Ja na poczatku bylam zla ale na siebie:-DAle pozniej to tez sie smialam:-):-):-)

A ja bylam z mlodymi i z M na sankach na tych gorkach na tetatralce;-)Ale dzieciaki mialy frajde jak sie kulaly na sniegu i zjezdzaly z gorek:-D
A ja za nimi biegalam jak maly dzieciak:szok::-)

ILONKA:-)
Jak zmierzysz Filipka to daj znac jaki jest dlugi:-)
A ja uciekam bo jade z Wiktoria na kawke do jej chrzestnej i na chwilke do king crossa:tak:

a więc według mojego mierzenia mały ma 70/72cm ... nie umiem dokładnie zmierzyć ...a nigdy na szczepieniu go nie mierzyli:/ nie wiem dlaczego. skad mam wiedzieć czy się mieście w tych granicach centylu. ...
fajnie macie z dzieciaczkami na śnieg:) ehhh ja musze zaczekać do przyszłej zimy:p mały dziś był 10min na dworze ale w wózku:p tak swoją drogą saneczki fajna sprawa:)

no ja tez mierzyłam zwykła miarą tylko tak jak leżał...nie tak jak ty.
możliwe że ma ciut więcej cm. a może mniej?;/ nie wiem. hehhe ale girki mu musiałam wyciągać:p

Jak moje dziewczynki byly mniejsze to lekarka kladla je na taka miekka miarke z ogranicznikiem przy glowce i z takim samym ogranicznikiem na koncu miarki no i tak je mierzyla:tak::tak::tak:
Teraz pediatra mierzy je na stojaco przy takiej miarce na scianie:-)

I jesli dobrze udalo sie Tobie zmierzyc Filipka to juz wzrostem dogania moje dziewczynki:szok::-D

pada snieg huuuuuuuuuura!!!!

ale sie ciesze jak dziecko hheeh narazie lekko pruszy,ale mam nadzieje ze wiecej go bedzie:tak::tak::tak: po sniadanku mykam z misia na spacer miłego dnia laseczki..

reklama
Do góry