reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam i ja :-)

Witajcie poznanianki:-D dawno mnie tu nie było... przyznaję się bez bicia że raczej siedzę na październiku 2009:-p

U mnie wszytko oki a widzę że na wątku poznań robi się reaktywacja:tak: suuuper postaram się częściej zaglądać...:-D
Guziczek a jak mała się miewa ?

hmm pojawiam się i znikam :-D
przesiaduję na lutówkach 2010 a i to na zamkniętym, ale tam ostatnio cisza, jako że luty minął :p
rozpakowałam się, synek grzeczny, a ja się nudzę :-D

pozdrawiam wszystkie mamuśki - obecne i przyszłe :-)
wszystkie pochłonięte zmianą pieluszek ;-):-D

mój coraz aktywniejszy ma dzień że ciągle śpi a ma że ciągle by chciał świat oglądać i wtedy to nie mam czasu nic zrobić :-D

ważyłam mojego na wadze w domu i wychodzi mi że ma już 6800g :tak:

reklama
witajcie mamuśki:-)
Gosia moja Zosia to już pannica i tylko zabawa jej w głowie jest suppper grzeczna (odpukać) mam dużo czasu dla siebie czego się nie spodziewałam... mała prezentacja Zosi:-D
Matko tygrynka jak ten czas leci ty już urodziłaś?? Zdradź nam ja poród przeżyłaś i w jakim szpitalu, no i ucałuj w stópki synka:-D

Załączniki

• zosia w lozeczku&#46.jpg
    zosia w lozeczku&#46.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 41
Tygrynka gratuluje synka :D faktycznie opowiedz cos wiecej .
Lilijanna no energia cię rozpiera wiadomo 2 trymestr ale mnie w 3 też ciągle coś kręci ;)
Gosia szok dopiero co rodziłaś a tu juz synek ponad 6kg kawał chłopa!!
Guziczek córcia przesłodka :) aż już sie mojej nie moge doczekać:D

Guziczek córcia urocza ale urosła :tak: i dobrze że grzeczna :-D ciekawe jak później będzie ;-)

Jarzebinka a jaki twój mały jest długi ?

Emilkę ostatnio mierzyłam to ma już 102 cm ona przecież też prawie wysoka jak Kacperek była :tak: wiec dzieci to ja mam duże i mają za kim być bo my tez mali nie jesteśmy :sorry2:

Hej dziewczyny!!
Dzisiaj kumpela natknęła się na ogłosze fundacji05 o warsztatach BEZPŁATNYCH dla przyszłych rodziców podaję linka http://www.fundacja05.pl/dlarodzicow.php
niestety zajęcia wlasnie się zaczynają :( szkoda że takie akcje nie są szerzej propagowane. Ale generalnie warto przyjrzeć się fundacji bo dla nas rodziców może sie przydać taki kontakt.

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki jakieś plany na weekend?? ja chciałam iść do Zoo z Zosią ale pogoda się pokićkała:baffled::szok:

Gosiu
moja Zosia urosła:tak: już w ciuszkach 74 pogina :dry: waży koło 7kg
Kazaczino no ciekaw te warsztaty ciekawe ....:tak:

Hej mamuśki jakieś plany na weekend?? ja chciałam iść do Zoo z Zosią ale pogoda się pokićkała:baffled::szok:

Gosiu
moja Zosia urosła:tak: już w ciuszkach 74 pogina :dry: waży koło 7kg
Kazaczino no ciekaw te warsztaty ciekawe ....:tak:

ja chciałam gdzieś wyjść ale mój oczywiście miał inne plany i sobie pojechał do rodziców ...:dry:
a wczoraj to mu się wyjść nie chciało jak mieliśmy iść i ciągle coś :dry: jutro pewnie za zimno będzie :wściekła/y:;-)

mój mały ma 68 na styk i zakładam 3-6M :tak: i też ma z 7kg ale chyba niedługo ta waga tak szybko rosnąć nie będzie bo już zaczyna dużo fikać :tak:

to moje dziecie jakies filigranowe, i faktycznie bo on jest w dolnej granicy na centylach - ma cos 66 cm i ok. 7 kg, przez to doktorka nie chciała go zaszczepić, ale robiłam badania krwi i moczu i wyszły ok.... ale na szczęscie przybiera, bo jeszcze 3 tyg temu ważeył 6,5 ....

reklama
GOSIU
A Ty karmisz tylko piersia:confused:
Moje tez bardzo wolno przybieraja od urodzenia i wyniki krwi tez zawsze mialy idealne:tak::tak::tak:Wiec widocznie taka jest Ich uroda;-):-)najwazniejsze ze sa zdrowe:tak::tak::tak:

Do góry