reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ilonka bo tak się przypadkiem złożyło ;-) że mam nick jak nazwa bransoletek .zobacz tu :Strona główna - Lilou

Mi daje do wiwatu szwagerki córka:/ no co za mały diabeł, właśnie przed chwilą podeszła do kompa i wyłączyła:wściekła/y:
skąd ja cierpliwość na 2 wezmę ?

A ja specjalnie mojej nie posłałam żeby się we dwie bawiły..ale więcej się kłócą.dopiero o 17 będzie się działo, 10-cioro dzieci, dobrze że ten plac zabaw taki pojemny to się jakoś rozejdzie ;)

podkusiłyście mnie tym sklepem. Chyba sie przejade.

Tygrynka dobre jedzonko mają w Zaciszu w Plewiskach ale czy catering tam mają to nie wiem. Ja tam miałam wesele i ci powiem że za te pieniądze to była góra żarcia i tak super pysznego że miesko w galarecie to ja do tej pory po 3 latach w dziobie czuje. Pyszne, rozpływające sie w ustach jedzenie.

oj Skrzat nic nie mów o mięsie w galarecie bo uwielbiam :D

Ilonka daj znac co powiedział dermatolog!

Lilou na pewno dasz radę z dwójką, ze swoimi to inaczej ;) i wszystkiego najlepszego dla córeczki! jak ma na imię?

ok, zmywamy się do znajomych, młody będzie miał mini spacer do samochodu (na spacer bym z nim teraz nie wyszła bo akurat kropi ;/ i chociaż widzę że z każdym dniem czuje się coraz lepiej, to wolę nie ryzykować..) a potem posiedzi w samochodzie (z tatą oczywiście;)) a ja polatam, pozałatwiam różne sprawy...
miłego, spokojnego dnia!

hej dziewczyny!

Kurcze nie bylo mnie doslownie dobę tutaj, a Wy się tak rozpisałyście! ;-)

marcia ja teraz waze 75 :/ a musze 56.. chce wrocic do wagi sprzed ciazy.. no a jak sie nie uda to chociaz do 60-65..
w lutym 2010 bylam na diecie ONZ i schudlam w niecaly miesiac 8kg.. na szczescie nie wrocily, ale mimo, ze nie objadam sie
zbytnio to waga stoi.. ehh..
ilonka ta babka z allegro to tak robi, bo czesto na allegro patrze na avon ;) aha. moja mama mowila, ze paczka moze byc nawet jutro :-) no, ale to sie okaze!
lilou witam :-)

Tygrynka córcia ma na imię Oliwia:-) co do imienia dla synka trwają debaty:-)

Chyba dziś jednak skończę na Polnej:/ lepiej sprawdzić, bo te bóle coraz bardziej niepokojące. a lekarka nie odpisuje:/

reklama
lilou jesli to dosc mocne bole, to lepiej jedz od razu.. ja w ciazy srednio 1-2 w miesiacu lezalam
bo rozne mialam przypadlosci, wiec jesli sie niepokoisz, to jedz. najwyzej puszcza Cie spowrotem do domu,
ale Ty przynajmniej bedziesz spokojniejsza!

Do góry