reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ojoj Slowiczku zdrowka - chorobska precz..precz... od WAS...

u mnie tez nie wesolo :(
do hani listy,doszedl mi dermatolog <bo do alergologa dlugie terminy> i gastrolog,w marcu wizyta.. hematolog nadal - znowu podwojne dawki zelaza..itd..
ja od jakiegos czasu zle sie czulam,nie pisalam WAM nawet,bo ile mozna tego sluchac ,ze mi w kolko cos strzyka.Najpierw nadwyrezylam reke i operowany bok w czasie osttaniej chproby Hani<musialam ja duzo nosic>, a teraz doszlo mi nowe,jestm po badaniach,w p[iatek bylam u lekarza.mam ponoc piasek w nerkach,bola mnie one jak nie wiem i glowa strasznie,w kolko.Biore leki,W pon mam jeszcze zrobic ekg i badnaie na cukier.
Ja juz nie wiem,chyba w poprzednim bylam straszna osoba.Wszytsko tak sie mnei czepia.

Jarzebinka- -jkaie masz objawy z nerkami,dokladnie co Cie boli?Czy wymiotujesz?Jakie bierzesz leki?

reklama
ojoj
Jarzebinka- -jkaie masz objawy z nerkami,dokladnie co Cie boli?Czy wymiotujesz?Jakie bierzesz leki?

ja miałam tylko jeden atak, ale takiego bólu nie życzę nikomu( nawet największemu wrogowi) 2 godz. okropnego bólu, który nie ustaje w żadnej pozycji, ani chodzenie, ani leżenie, kucania poprostu nic :no: odpukać na szczęście od tamtego ataku nic sie nie powtórzyło :tak: od lekarza ze szpitala dostałam czopki Diclofenac 50, a od lekarza rodzinnego antybiotyk Duomox i Furaginum, i skierowanie na USG, a teraz zostały mi badania u specjalisty w wielkopolskim Centrum Onkologi na Garbarach, bo po USG wyszło,że w jednej nerce mam piasek 3mm, a w drugiej kamyczek 4 mm ale cos mam na watrobie i specjalista musi ocenić co to jest i wtedy też okaże się czy kamień kruszyć czy czekac az się "urodzi", ale najpierw muszę uporać sie z chorobą syna, może uda mi sie to załatwić w przyszłym tygodniu, od rodzinnej mam nazwisko jakiegoś specjalisty i w razie czego jak mnie nie zarejestrują to mam się udać bezpośrednio do niego i powołać sie na nią, więc chyba sie jakoś uda :shocked2:

Katka, pozostaje byc dzielną i nie dać się przeciwnością losu, mam nadzieję,że jak zacznie sie luty to zapomne o lekarzach, bo prawie cały styczen spędziłam w przychodni, i Tobie też tego życzę, mniej wizyt w przychodniach i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla ciebie i Hanusi :-)

dobranoc

jarzebinka - zycze Ci spokoju w lutym i samych dobrych wiesciach po konsultacjach.Ja niestety luty,marzec mam zapchany wizytami u lekarzy Hani.
Ja od soboty przespalam wreszcie noc,mam do brana Namlesin i NeoFitolizyne<straszne paskudztwo,wyglada jak smolka a smakuje jak pasta do butow o zapachu sosnowo-mietowym>.Faktycznie,zmiana pozycji nie pomaga przy ostrym bolu.Mnie bola nerki,zebra i glowa,juz duzo mniej,ale nadal,wymiotuje,boli brzuch..W sumie przez ten bol glowy zglosilam sie do lekarza.Ja nie mialam robionego usg,tylko z moczu wyszlo ,ze mam piasek.Mam poczekac tydzien,jesli mi nie przyjdzie toz nwou do rodzinnego,no i wczesniej jeszcze ekg i cukier.
Czy kazali Ci zastosowac jakas diete?Ja mam tylko wiecej pic.
Pozdrawia Katka

nie dziekuje katrim ;-)
ja wlasnie sie oczyszczam:cool2:
ponoc na klopty z nerkami dobre jest piwo,a poniewaz moja dziatwa spi,wyjelam sobie z lodowki,pysznego Heinekena.
Musze je wypic dzisiaj wiec posiedze troszke pewnie..hyhy
Moze ktoras z Was sie zjawi wieczorkiem.
Leyna - co u Ciebie?
Biedronka zapracowana,duzo obowiazkow ma nasz bzyczek,oj duzo.. mam nadzieje,ze na wiosne odzyska troszke sil witalnych.
Slowiczek - jak sie maja dzieciaczki?

Pozdrawia Katka

Cześć!
Katka a Ty co za avatarek sobie wsadziłaś????

Poważnie nerka mnie drugi dzień boli.

Jak tam spanko w wannie było????

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Pod Poznaniem pięnie słoneczko świeci. U Was też???

U nas tez slonecznie,az sie chce zyc..heheheh;-)
Na prawde przyjemnie.
Awatrek,fajny nie?Spodobal mi sie,to sobie wkleilam.Taki surrealistyczny,a ja lubie surrealizm w malarstwie..
Kasia,jak Cie boli,zrob sobie mocz ogolny i idz do lekarza.
W wannie nie zasnelam..tym razem..heheheh

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
Witam:-)
Tak pięknie dziś że aż chciało sie spacerować z Grzesiczkiem po Parku Sołackim:-)Pogoda mnie zaskoczyła:-DTak jakby na wiosne sie miało:-)
Dziecko śpi a mama kawę pije:-)
Ojej dziewczyny co z tymi nerkami??
słowiczek dobrze Katka radzi zrób sobie badania:tak:
Zdrówka życzę:tak:

Do góry