hejka dziewczyny
ale tu wesoło dzisiaj
aż się uśmiałam z paru postów hehe
a ja dostałam kwiatka i całusa, my to raczej tak biednie obchodzimy to świeto, bo zazwyczaj na tym się kończy ;p może nawet by coś było ale łączę się w bólu razem ze skrzatem910
brałam udział w konkursie walentynkowym i jak zwykle d....
nie mam szczęścia niestety, dzisiaj miałam mega spacer i padam na pysk ogólnie ;p głowa mi pęka, chyba mnie przewiało... muszę na następną zimę zainwestować w czape bo już nie te lata, chociaż nie lubie, tak jak dzieci 
reklama
R
rikapa
Gość
a mój wyszedł do pracy na nockę więc sama z Ritką jestem :-) my walentynek nie obchodzimy tak wyszło :-(
a mój mąż pichci w kuchni, nie pozwala mi tam wejście a pachnie niesamowicie i mnie skręca 
a Seba chyba też czeka bo nie śpi :/ a byłam go usypiać i przez to nie słyszałam męża Skrzata grrr :/ Skrzacie a o czym mówił?
Marciaa gdzie byliście na sushi? ja jeszcze nigdy nie byłam a chciałabym.. chyba
Brzoskwinka i Rikapa - duuuuży walentynkowy cmok ode mnie :*
a Seba chyba też czeka bo nie śpi :/ a byłam go usypiać i przez to nie słyszałam męża Skrzata grrr :/ Skrzacie a o czym mówił?
Marciaa gdzie byliście na sushi? ja jeszcze nigdy nie byłam a chciałabym.. chyba
Brzoskwinka i Rikapa - duuuuży walentynkowy cmok ode mnie :*
R
rikapa
Gość
dzięki za cmokasy :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
z moim szczęście był by 3 synJulia ale Damianek ma rację, córeczki jeszcze nie macie
![]()

a ja mam na Ciebie focha bo czy nie miałyśmy się dzisiaj spotkać? miałas dać mi znać na gg:-(a mój wyszedł do pracy na nockę więc sama z Ritką jestem :-) my walentynek nie obchodzimy tak wyszło :-(
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Tygrynka jak już pachnie smakowicie to powinno jeszcze lepiej w ustach smakować
a najlepiej niech T. jeszcze sam Cię karmi
ja drugie piwko sobie otworzyłam.. mały śpi, więc mogę zaszaleć
Tygryś dzięki :*

a najlepiej niech T. jeszcze sam Cię karmi

ja drugie piwko sobie otworzyłam.. mały śpi, więc mogę zaszaleć
Tygryś dzięki :*
skrzat910
żyje dla nowego życia
Rikapa i Brzoskwinka buzia walentynkowa was
Ja zmykam spać.

Ja zmykam spać.
R
rikapa
Gość
z moim szczęście był by 3 syn
a ja mam na Ciebie focha bo czy nie miałyśmy się dzisiaj spotkać? miałas dać mi znać na gg:-(
jezu zapomniałam :-( zupełnie :-( mogłaś mi przypomnieć :-( przepraszam
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Rikapa i Brzoskwinka buzia walentynkowa was![]()
Ja zmykam spać.
Ja tez chce

rikapa no trudno moze innym razem