reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello:)

U nas wczoraj długi wieczór, matka zasypiała na stojąco, a dziecko mega euforia;P Dziki szał, śmiechy chichy etc. Więc teraz szybko przyznać się, która dała Basi "pobudzające" ciasteczka:-D:-D:-D:-D???? Zasnęła przed 23:p A wstała po 6:szok: więc ja nadal śpię na stojąco!!!!

Dla wszytkich mam i dzieciaczków dużo uśmiechu na dzisiaj i powodzenia, będzie dobrze! Sama bym od dzisiaj szła do pracy, ale jeszcze mi się upiekło...!

Może ktoś chętny na kawkę na Grunwaldzie?

Ajentka
a o której pojedziesz sprawdzić to Tesco jak co daj znać czy jeszcze są promocje? Ja może też bym się przeszła do siebie, ale mam tak 25 minut spacerkiem, i na darmo mi się nie chce zbytni, no chyba że się zbiorę z nudów;-)!
Kozaczino ale ci córcia urosła! Starszak Mały:-)

Ratuję się puki co kawką:p A Baśka grandzi:p Ale pogoda syf;/

reklama
Dzień dobry!

No i mamy wrzesień..Oliwka w przedszkolu, na szczęście szła chętnie :-) ja się biorę za sprzątnie w szafach dzieciaczków.

Co do tesco t ja też mam nadzieję że jednak promocje jeszcze są..ale w reklamie tv chyba było że do 31:/

Filona a o której go odbierasz?

kozaczino córka Ci dorasta :-)

Skrzat ojj współczuję pobudki o 6 :szok: szkoda że taka pogoda, P wziął samochodód, tak bym wleciała na kawkę..

gadalam z mamami i większość odbiera po zupie czyli po 12h ja chciałam go odebrac po drugim daniu czyli 14:30 ale chyba pojade przed 13h po niego. na pierwszy raz i tak długo bedzie.
ja własnie przeglądam te promocje tesco/

hej
ojej ale te nasze maluchy rosną:)
Koza starszak no no to brzmi dumnie:)
lilou dobrze że chętnie Oliwka chodzi :)
Filona spokojnie wszystko będzie ok:)))

ja jakoś weny nie mam chyba jakaś deprecha jesienna mnie ogarnia;/ sama nie wiem co się ze mną dzieje gdzie mój zapał gdzie chęć do działania? nie wiem.... wy tutaj takie radosne i zadowolone.

Filona czyli nie pozostało nam nic innego jak założyć klub smęcących gówienkiem;/ ja się czuję strasznie jakaś taka nie potrzebna i bez siły werwy niczego dosłownie;/

Guziczku duzo usmiechu życzę:) I jak co zapraszam do siebie!
A ja walczę z Basią bo już chce spać:p Ale dałam jej kredki i rysuje...jak można nazwać to rysowaniem!

Filona chyba tak najlepiej stopniowo wydłużać. Ja też Oliwkę chciałam odebrać jakoś przed 15. Mam nadzieje że padać nie będzie :/

Guziczku szkoda że się nie wybrałaś z nami, od razu by Ci się humor poprawił. Oderwałabyś myśli, pogadała.babskie towarzysto zawsze pomaga :-)

O Staś sam zasnął :-)chciałam do Was zajrzeć i iść go położyć. No nic to idę się ubierać i robić porządki :tak:

o ja Koza masz już starszaka w domu! ale ten czas leci! a ja pamiętam Lulę jak jeszcze nie siedziała...
Marta1210 to też miłego pierwszego dnia ;) a co z Polą jak Ty będziesz pracować?
Filonka trzymaj się matka, będzie dobrze! jeszcze kiedyś mi będziesz rady dawała :) a pomysł z prezentem jak dla mnie fajny, uczczenie takiego ważnego dnia i małe otarcie łezki :)
Guzik główka do góry, co jest?? może jakaś kawka na poprawienie humoru?? trzymaj się laska :*
ja bym chętnie wszystkie zaprosiła do siebie, ale mam taki sajgon że już na nikogo się nie znajdzie miejsca :D ogarnę się i zapraszam! będziemy sobie humorki poprawiać, chociaż mi jeszcze bateryjki działają ;) może dlatego że mam jeszcze sporo do zrobienia i dopiero jak usiądę to wysiądę ;)
miłęgo dnia!

reklama
Do góry