reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Guziczek Staś ma wzmożone napięcie mięśniowe..

Filona mi się też wydawało że bigos skomplikowana sprawa, aż sama nie spróbowałam zrobić.prościzna :tak:

teraz wszystko sie wiaze z pieniedzmi :/ale jak ostatnio bylam u pani psycholog to powiedziala mi ze maly juz z najgorszego wyszedl teraz z gorki bedzie szedl do przodu tylko bardzo powoli dobre i tyle jest nadzieja

ello!
Na-tuska skąd wiedziałaś:p ???:-D:-D
Normanlnie zasnęłam z Basią o 10:40 i wstałam 10 minut temu!:-D:szok: Ale się wyspałam przynajmniej:p Tylko chata nadal zagracona, pakuje zaraz młodą do wózka i mykam po coś na obiad a potem musze ogarnąc bo od jutra na 3 dni do pracy sobie dorobić:p

Ajentka widziałam co napisałaś:-D:-D:-D:-D
Witam nową mausię!! Mam nadzieję, że rehabilitacja przyniesie zamierzone efekty:)

MamaGabi gdzie przepadłaś na tych Mazurach? Czemu się w ogóle nie odzywasz? Jak z autem?

Oki idę na zakupy jakieś mały, dziś na obiad zapiekanka Ratatuj:D A dla Młodej makaron i pulpeciki:p

Dziewczyny zaraz nam 2000 strona stuknie:p

Ostatnia edycja:
Witam was babeczki :)

Dziękuję za spotkanko jak zawsze czas szybko mijał w dobrym towarzystwie :)
I nawet z filmu coś wiem :)
potem pędziłam żeby zdążyć do pediatry po zaświadczenie ale na korki na szczęście nie natrafiłam.

W nocy meliske sobie parzyłam głowa z nerwów mnie bolała. Rano jak mala zazwyczaj wstawała o 6:30 to dziś do 8 oka nie otworzyła jak ją budziłam to fiu na drugą stronę dopiero jak bajkę włączyłam to oko otworzyła.

A w żłobku jak weszliśmy to taki ryk było słychać na korytarzu - straszne!
Wyszła "ciocia" , krótki wywiad małą na ręce i zaczęła wtedy płakać - to bylo najgorsze to wyglądało jak z takich filmów, gdzie opieka socjalna odbiera dziecko rodzinie, no raczki wyciągała a ja nie wiedziałam co robić, też mi się chciało ryczeć!
Szkoda, że rodzice nie mogą wejść na salę z dzieckiem żeby się przyzwyczailo, w ogóle na tym przedsionku nic kolorowego zero zabawek w każdym razie mało zachęcające wejście. Jak weszłam do samochodu to się tak poryczałam mąż mnie pocieszał podwózł do Malty bo jeszcze musial parę rzeczy załatwić. Więc siedziałam przy kawie i się zamartwiałam.
A jak wróciliśmy po małą to przyszła uśmiechnęła się, parę razy poskakała (ja myślałam , że się mnie uczepi i już nie puści) a ona w długą z powrotem na salę i musiały ją znowu przyprowadzać.
Pytam sie czy płakała a te ciocie , ze to mała tancerka muzyczka, tańczy i od razu do zabawek pobiegła, buty ze skarpetkami ściągała :)
to ja tu ryczę i mi smutno a ten mały czpiot cały w skowronkach :eek:
zobaczymy jak będzie jutro na razie przez caly tydzień na 3 godz idzie.

Na wątek główny zaglądam. Pomimo tego jakby jakaś mama chciała się spotkać w mniejszym gronie to zapraszam na priv. Na pewno się zgadamy na spotkanie z dziećmi.

Heheheh Poziomka Te nasze dzieciaki to mają pewnie z matek niezły ubaw że chodzą zaryczane , zasmarkane a tu przecież zabawa przednia:-D Super że Weronisi się podobało, ja tam od razu wiedziałam że ona tam szybko się rozezna. Bystrzacha mała:-D
Lilou ajanetka heheheh dobre, nie widziałam wcześniej:-D A to sushi to ja tak na serio bardzo zainteresowana, tygrys jeszcze ma chęć:-) trzeba ustalić jakiś termin:tak:

reklama
poziomka no widzisz!!! super! dobrze będzie, Weronisia to wesołą dziewczynka da sobie radę:-)

skrzat co to ten ratatuj? pisz szybko :-D spotkanie sushi tak ? super im więcej tym lepiej ;-)mam 40 % zniżki ;-)

ajentka to tak najwcześniej za tydz to spotkanko, bo jak się dzisiaj objem to będę musiała trochę odpocząć :-Dja w sushi nie mam umiaru :-p a mam do Ciebie prośbę, napisz mi smska (wyślę Ci priva z nr) czy w tym tesco są promocje. jak będę wracać z centrum to sobie wstąpie najwyżej ;-)

P włąśnie mi zadzwonił że dostaje wolne na jutro ( niebywałe..) i jedziemy na 3 dni nad jeziorko do Prusimia. Pogoda ma być ładna więc super :)

Ostatnia edycja:
Do góry