reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie wieczorkiem :-)
u nas chorobowo Lula całą noc wyła spaliśmy jakieś 3 godz. i nic nie pomagało :-( jak wstała rano to biedulka siedziała taka zdepnięta i bajki oglądała, na 10:30 przyszli ludzie oglądać mieszkanie i w tym momencie Lula mnie obrzygała od stóp do głowy :baffled: no ale wyraźnie się jej polepszyło poszła spać i wstała znowu nie wyraźna z temperatura :-( spała prawie cały dzień a teraz jest ok zobaczymy jak będzie w nocy. Ja od rana wystawiłam rzeczy na allegro Ciepły kombinezon Mothercare 68 (1865190900) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły śliczny dwuczęściowy 68 Poznań (1865191265) - Aukcje internetowe Allegro
Ciepła kurtka na jesień zimę 86 Poznań (1865191563) - Aukcje internetowe Allegro
Zimowy kombinezon 5-10-15 roz. 74 Poznań (1865192451) - Aukcje internetowe Allegro

Julka hej fajnie że piszesz :-) Dobrze że z chłopakami nie najgorzej :-) no współczuję mieszkania z teściową :-(
Marcia super że wyniki w miarę dobre :-) ja też lubiłam sie z brzuszkiem bujać ;-)
MamaGabi ja dołączam do grona zazdrosnych o fitness :-)

byłam w Luboniu w FactoryOutlet nic nie ma szukałam kombinezonu, kolejny raz się okazało że nic tam nie ma ciekawego;-(

reklama
Kozaczino, ja tez nie lubie factory, bylam kilka razy i zawsze wracalam z niczym wiec juz nie jezdze;-)

POziomka, jesli robisz zdjecia takim maluszkom jak moja Karolina to ja tez bym chciala:)

hej laseczki, taka ogdzina i jeszcze pusto....no tak weekenduja sie wszystkie...

Natuska jak tam p oweselu? wybawials sie mam nadzieje:)
Kozaczino jak Majeczka? lepiej juz?zdrowka:)

a moi spią:) Gaba cos w nocy spac nie mogla wiec i my tez nie, teraz zasnela godz temu i spi z tatusiem ale jeszcze pol godz im dam i ich obudze bo na 11 do kosiola chce isc a potem na wybory...chocaz sama nie wiem po co ja tam ide skoro i tak nieiwme na kogo mam glosowac,nikt mi nie pasuje....

a jak tam u was laseczki palny na niedziele:)

hej laski ja się trochę obijam. co prawda nie jestem już taka swobodna jak byłam ale postaram się nadrobić nieobecnoiść. Puki co myślę czy wyprawiać 2 latka Zosi czy nie sama nie wiem w zasadzie mam szkołę 30 i to kolejne wahania czy nie zrobić sobie z części zajęć wagary;p ehh no nic nie smęcę spadam do m bo jeszcze w łóżku leżymy a Zosia ma drzemkę

hello,
Melduje się z Poznania;) Wróciliśmy wczoraj popołudniu i byliśmy już u teściów bo stęsknieni Basieńki!
Dzisiaj jedziemy do moich na urodziny taty...obowiązkowo głosowanie po drodze i Swarzędz bo trzeba zareklamować tą nieszczęsną Inglesinę!
Na-tuska fajnie, że wesele udane i że się wybawiliście, a co jest w Puszczykowie?
Kozaczino zdrówka dla Luli! Niezły motyw z wymiotami i ludzmi oglądającymi mieszkanie!
Marcia toczenie z brzuchem jest boskie:)

oki to uciekam, bo w domu full pracy a za chwilę się zbierać trzeba!

Hej dziewczyny :) dużo nowych ale może chociaż "stare" forumowiczki mnie pamiętają :)

ja też dziś byłam w factory nic nie dostałam :/ a już sobie kilka razy mówiłam ze więcej tam nie pojadę ale wstąpiłam do pepco i coś tam kupiłam z takiego do biegania po domu
za to kombinezony kupiłam w 5 10 15 dla młodego dostałam za 100zł dla Emilki prawie 300zł :/ ale na przyszły rok mam nadzieje że będzie dobry bo wzięłam ciut większy choć jak założyła to za dużej różnicy z mniejszymi nie było

Pozdrawiam :)

przypomniało mi się ze mam kombinezon biały do sprzedania po Emilce ale jest właściwie uniwersalny bo biały ale chyba na 12 miesięcy będzie musiałabym zerknąć bo zostawiłam dla siorki a nie chciała bo woli kurtkę dla swojego synka więc za grosze mogę odsprzedać :)

hej :)

Natuska to super ze sie wybawilas ale dlaczego tak wczesnie do odmu wrocilas?:)
Gosiu witaj:) dawno cie nie bylo...zagladaj czesciej:) ja akurat tez kombinezonu niechcialam i kupilam kurtke i spodnie ocieplane:) spodenki crocodilo na allegro, z metki cena 94 zl a jaq zaplacilam 44 zl z przesylka a kurtke kupilam w Auchan za 46 zl.

Skrzat szkoda ze taki krotki ten pobyt nie?

mielismy isc do kosciolka potem glosowac,poszlismy tylko glosowac, potem mala polozylam, sama zasnelam na kanapie a maz poszedl do Gaby polzyc sie i odpiero wstalsimy:)

alez tu pustki, jak mnie nie bylo to tak produkowaly ze szok a teraz poczytac nawet nei ma co

reklama
Natuska o 12:15 koniec wesela? no co ty? jak to? to panstwo mlodzi skonczyli weslee o tej porze? bo mi keidys ktos opowiadal ze tez gdzies byl na weselu i o godz 12 czy 1 pan mlody wzial mikrofon i powiedzial " dziekujemy wszystkim za przybycie,autobus na gosci czeka na zewnatrz" ktos z gosci sie zapytal " ze co???" a o n" no wypier****ć" masakra jakas.

a ja juz polozylam Gabe spac teraz ogladam jednym okiem jakis film ale nie kumam o co chodzi. a no i mam pytanie do mam kltore maja dziecko w podobnym wieku nisz moja gaba, czyli Natuska,Skrzat,Kozaczino,Poziomka czy wasze maluchy cala noc przesypiaja i oc im dajecie na kolacje do jedzenia. bo kurde mloda misie budzi w nocy na mleczko bo mi kolacji nie bardzo chce jesc a ja nie mam zabardzo pomyslow co jej dawac na kolacje bo kaszki nie tknie. no i budzi sie na mleczko raz tylko ale chaialbym zeby nocke mi przesypiala,czasami zdarza sie ze pospi od 20 do 4 czy 5 rano i wtedy mleko dostaje,ale czesto budzi sie pomiedzy 1 a 2,

Do góry